Menu
Handeys
WhatsApp
Ju lutemi prisni, llogaritësi i kredisë po ngarkohet ...

Këshilltari juaj personal i huave
Huatë dhe sigurimet

Si laik, nuk është e lehtë të luftosh në xhunglën e industrisë financiare. Tregu ka një furnizim në dukje të pafund të kredive, investimeve dhe politikave të sigurimit. Në çdo hap, premtimet për norma interesi të favorshme dhe kthime të larta bëjnë thirrje. Kjo është arsyeja pse keni nevojë për një këshilltar të pavarur financiar.

Ne do t'ju shpjegojmë të gjitha përfitimet dhe rreziqet për ju në detaje. Ne kemi kohë, ju përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe ju këshillojmë në zyrën tonë qendrore në Baden ose në degët tona për akumulimin e aseteve dhe dëshirat tuaja për pension. Ne do të kërkojmë një hipotekë për pronën tuaj dhe do të gjejmë huatë më të favorshme të biznesit në Zvicër.

Informacioni aktual

Test i menjëhershëm i bonusit

Test i menjëhershëm i bonusit

Sigurimi Shëndetësor 2020/21: Gjeni me 2 klikime se sa para mund të kurseni me një sigurim të ri shëndetësor.

Më shumë »

Rregullimi i vlerësimit të kredisë

Rregullimi i vlerësimit të kredisë

Ne mund të kujdesemi për regjistrimet tuaja negative të pagesave në regjistrat e kreditit dhe t'i korrigjojmë ose t'i fshijmë ato.

Më shumë »

Hipotekë - 28% zbritje!

Hipotekë - 28% zbritje!

A keni hipotekë? Nëse po: përfitoni deri në 28% zbritje kur merrni një kredi personale!

Më shumë »

Anëtarësimi premium

Anëtarësimi premium

Me Anëtarësimin Premium, ju merrni deklaratën tuaj tatimore të mbushur falas dhe shumë përfitime.

Më shumë »

Handeys është një ofrues i shërbimit financiar
Për individë dhe kompani

Llogaritës huaje

Llogaritës huaje

Ju dëshironi të aplikoni për një kredi në Zvicër? Handeys Finanzen ju ofron hua në kushtet më të mira të mundshme.

Më shumë »

Siguracioni

Siguracioni

Ne ofrojmë sigurime specifike të kompanive, por edhe krahasime të sigurimeve shëndetësore për persona privatë. Ndërrimi shpesh nënkupton kursim parash.

Më shumë »

Kreditë elektronike nga 3.9% e lart

Kreditë elektronike nga 3.9% e lart

Nëse jeni duke blerë një shtëpi, duke rinovuar, trajnuar ose duke blerë një makinë, ne mund t'ju mbështesim me një kredi personale.

Më shumë »

Krahasimi i kredisë

Ne ju ndihmojmë të investoni paratë tuaja me mençuri. Si këshilltarë financiarë ne veprojmë të pavarur - kjo do të thotë që ne gjithmonë kemi në mendje mirëqenien tuaj. Llogaritësi ynë i krahasimit të kredisë ju jep një përmbledhje të praktikisht të gjithë ofruesve në Zvicër. Ju mund të krahasoni kreditë, normat e interesit dhe kushtet dhe të zgjidhni ofertën që ju përshtatet më shumë.

Krahasimi i kredisë

Peshimi i rrezikut

Normat e ulëta të interesit tundojnë për të marrë një kredi. Por kini kujdes: nuk ekziston vetëm rrezik zhgënjimi sepse normat efektive të interesit janë më të larta se ato të treguara. Kreditë e konsumatorit gjithashtu mund të çojnë në probleme financiare. Sidomos nëse të ardhurat ndryshojnë negativisht për shkak të sëmundjes ose aksidentit. Kërkesat dhe rreziqet e kredisë duhet të merren parasysh.

Pyetje & Përgjigje

Këshilla për pensionet, formimin e kapitalit dhe hipotekat për pasuri të paluajtshme

Njohuritë tona janë përfitimet tuaja

Për më shumë se 20 vjet, ekipi i Handeys Finanzen ka qenë atje për klientët tanë. Ne jemi një ofrues i shërbimit financiar zyrtarisht të çertifikuar, i cili vepron në të gjithë Zvicrën. Ekspertët tanë të ditur ju tregojnë se si të investoni paratë tuaja në mënyrë të sigurt dhe fitimprurëse. Nëse kredia juaj është refuzuar nga një tjetër ofrues shërbimi, Handeys Finanzen është në krahun tuaj. Sidoqoftë, ne do të shqyrtojmë me kujdes dosjen tuaj për të sugjeruar mundësi alternative. Me kënaqësi do t'ju ndihmojmë të riktheheni në këmbë financiarisht.

Huaja personale

Ne kemi kredinë më të lirë

Ju dëshironi të aplikoni për një kredi personale ose një kredi në Zvicër? Atëherë këshilltarët financiarë në Handeys Finanzen janë njerëzit e duhur për ju. Përdorni llogaritës huaje tonë dhe merrni një përmbledhje të parë të kostove dhe borxheve të mbetura me të cilat do të duhet të përballeni. Ne jemi gjithashtu partneri në krahun tuaj për rinovime ose blerje shtëpish. Me ne ju mund të merrni Hua të favorshme nga 3.9 përqind si financim për shtëpinë tuaj. Ju gjithashtu do të merrni mbështetje nga ne për trajnim ose për blerjen e një makine.

Kredi

Ndarja e partnerit të kompanive

Kalimi në vetëpunësim është një hap i madh. Brenda fushës së një fondacioni, shumë detyra ju dalin përpara. Një komponent thelbësor është sigurisht financimi i idesë suaj të biznesit. Ne jemi një ofrues i shërbimeve financiare që e shohim si detyrë tonë të mbështesim të dy kompanitë e reja dhe ato të krijuara prej kohësh. Vështirë se ndonjë ofrues tjetër jep kredi të kompanisë në internet në një kohë kaq të shkurtër pa shumë burokraci. Vendosni në favor të këshilltarëve financiarë të Handeys Finanzen dhe shikoni me besim në të ardhmen.

Hua Korporate

Selia qëndrore e kompanisë në Baden dhe Zurich
Ne gjejmë financimin e duhur për ju

Njohuritë tona janë fitimi juaj.

  • Ne u shërbejmë klientëve tanë për gati 20 vjet.
  • Selia e Handeys Finanzen ndodhet në Bahnhofplatz 1 në Baden AG.
  • degë në Zurich dhe Kreuzlingen.
  • Si një ofrues i shërbimeve financiare të çertifikuar zyrtarisht që nga viti 2000, ne jemi aktivë në të gjithë Zvicrën.
  • Na pyesni për huatë, financimet dhe sigurimet.

Kompania jonë

Finanzdienstleister ErfahrungFinancieri Specialist i Handeys, Busra Basatik
Transferimi i parave me anë të RIA

Transferimi i parave me anë të RIA

Transferoni para në të gjithë botën me transferimin e parave RIA në kushte të drejta. Handeys ofron RIA në të gjitha vendet (Zurich, Kreuzlingen, Baden), në normën më të mirë ditore.

Më shumë »

Zgjidhje e lirë e kësteve

Zgjidhje e lirë e kësteve

Ne ofrojmë zgjidhje për pagesa me këste edhe për shuma shumë të vogla parash deri në 5000 franga zvicerane. Për shembull, për trajtimet dentare, operacionet estetike ose kohën e lirë dhe hobi.

Më shumë »

Hipotekat

Hipotekat

Ju dëshironi të ndërtoni një shtëpi apo të blini një apartament? Për të llogaritur koston totale të hipotekës, duhet të keni parasysh artikuj të ndryshëm.

Më shumë »