Menu

Krahasim i hipotekave
Ne kemi hipotekën më të mirë për ju

Krahasoni – dhe kurseni para

  • Hipotekat kanë të bëjnë me paratë.
  • Prandaj ia vlen të krahasosh kushtet e siguruesve të hipotekave - dhe të gjesh hipotekën më të lirë.
  • Handeys ju ofron një krahasim gjithëpërfshirës të normave aktuale të interesit në Zvicër.
  • Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni modelin më të përshtatshëm të financimit për ju - thjesht na pyesni.

Ofertë speciale
Ne ju ofrojmë 5 oferta të favorshme hipotekash!

Krahasim hipotekash nga Handeys

  • Handeys krahason hipotekat zvicerane për ju.
  • Dhe gjen ofertën e duhur për ju.
  • Ne heqim përpjekjet e negociatave nga duart tuaja.
  • Merrni një ofertë falas dhe jo-detyruese.