Menu
Handeys
WhatsApp

Investoni para me fitim
Dhe siguroni investimin

Kthimi i arsyeshëm i investimit

Ju keni humbur besimin në institucionet tradicionale bankare, por akoma po kërkoni një investim të vlefshëm? Ju jo vetëm që doni të investoni paratë tuaja në mënyrë të arsyeshme dhe të arrini kthime interesante, por gjithashtu dëshironi të bëni diçka për provizionin tuaj të pensionit?

Konsulencë e pavarur financiare

Ne mund t'ju ofrojmë këshilla intensive dhe strategji të sofistikuara të investimeve që plotësojnë nevojat ose kërkesat tuaja të sakta. Investitorë të mençur vijnë në ekipin e Handeys Finanzen. Përfitoni nga përvoja jonë më shumë se 20 vjeçare si një agjenci e çertifikuar financash.

Kërkesa për kuotim >>>

Oferta dhe kërkesa për konsultim.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Legen Sie Ihr privates Geld an

Portofoli për një kthim të mirë

  • Ka shumë mënyra për të investuar paratë tuaja privatisht. Sidomos për laikët është pra e vështirë të mbash një përmbledhje dhe të gjesh një investim të vlefshëm. Specialistët e Handeys Finanzen kanë zgjidhjet e duhura për ju. Falë këshillave tona të pavarura financiare, ne ju tregojmë se si dhe ku mund të përfitoni më shumë nga paratë tuaja.
  • Ne gjejmë perlat e vërteta të investimeve dhe marrim përsipër menaxhimin për ju për një menaxhim të pasurive të orientuara drejt synimit - pa ju hequr të drejtën për të thënë! Ju jeni të përfshirë në të gjitha aktivitetet tona për të gjithë periudhën.

Strategji Investimi
Opsionet tuaja

Dëshironi të investoni paratë tuaja?
Hidhini një sy ofertës sonë.

Kontofleks

Kontofleks

I përshtatshëm nëse jo vetëm që doni të investoni para, por edhe dëshironi t'i vendosni ato me një interes tërheqës. Me Contoflex dhe Combiflex ju mund të përfitoni nga mundësitë tuaja të kthimit - pa qenë e nevojshme të hiqni dorë nga një disponueshmëri e lartë e aseteve tuaja.

Llogari rezervë

Llogari rezervë

Përdorni këtë produkt fleksibël investimesh dhe krijoni planin tuaj të kursimeve. Në varësi të profilit tuaj personal të rrezikut, ju mund të zgjidhni midis katër strategjive të ndryshme të investimeve. Sigurisht që secila prej tyre përmban fonde të klasit të parë.

Llogaria e përfitimeve të fituara

Llogaria e përfitimeve të fituara

Mendoni për tre shtyllat e parashikimit të pensionit! Kurseni me një normë interesi tërheqëse dhe menaxhim falas të llogarisë për kolonën e dytë - ideale edhe për personat e vetëpunësuar. Oferta bëhet në bashkëpunim me fondacionin e përfitimeve vetjake BSI.

Kërkesë për ofertë >>>

Oferta dhe kërkesa për konsultim.
Pa pagesë dhe pa ndonjë detyrim.
Përgjigja pas 1 dite.

Dëshironi njê kredi?

Plotësoni aplikimin e kredisë në 2 minuta.
Pa pagesë dhe pa ndonjë detyrim.
Përgjigja pas 1 dite.

Llogaria e depozitës me afat

Llogaria e depozitës me afat

Ju ofron një mundësi investimi të kufizuar në kohë me një periudhë minimale investimi prej një viti dhe maksimumi katër vjet. Gjatë periudhës së investimit ju merrni një normë interesi fikse dhe të garantuar.

Depozita

Depozita

Ne do t'ju tregojmë ndryshimet midis zgjidhjeve bankare dhe sigurimeve me konceptin me 3 shtylla të planifikimit të pensionit. Specialistët tanë të trajnuar do të gjejnë zgjidhjen më të mirë për ju.

Produkte bankare

Produkte bankare

Merrni një përmbledhje dhe krahasoni ofertat Gjeni nëse produktet tuaja bankare aktuale i përmbushin vërtet nevojat tuaja. Investoni paratë tuaja në mënyrë të sigurt!

Vendosni investimin tuaj
Në duart tona

Finanzberatung für eine gute RenditeKonsulenti financiar i Handeys, Busra Basatik.

Investimet serioze janë në fokus

  • Një investim gjithmonë varet nga gatishmëria juaj për të ndërmarrë rreziqe. Prandaj ju duhet të merreni me pyetjen se sa të sigurt doni të investoni paratë tuaja.
  • Në një diskutim të përbashkët ne do të zhvillojmë një strategji të përshtatshme investimi për nevojat tuaja.
  • Për shembull, nëse doni të arrini kthime më të mira në planin afatgjatë, do t'ju duhet të ndërmerrni rreziqe më të larta. Kjo do të thotë që kapitali juaj mund t'i nënshtrohet luhatjeve të çmimeve.
  • Së bashku me ju, ne hartojmë një profil rreziku dhe pastaj vendosim se cilat investime janë të rëndësishme për ju.