Menu

Zëvendësoni kredinë
Çlirohuni nga kredia juaj e shtrenjtë

Me një kredi të re mund të shlyeni kredinë e vjetër

 • Zëvendësimi i një kredie do të thotë: Ju merrni një hua më të lirë me ne, përkundër një kredie aktuale, me të cilën ju shlyeni menjëherë të vjetrën..
 • Kredia e re tani është më e lirë falë një norme më të mirë interesi - ju kurseni para.

Ju kurseni para menjëherë

 • Këshilla jonë: Krahasoni kushtet tona me ato të bankave të tjera. Në shumicën e rasteve vlen të zëvendësohen huatë ekzistuese personale ose marrëveshjet e pagesës së kartës së kreditit.
 • Ne marrim përsipër kreditë e hapura, borxhet e kartave të kreditit, qiradhëniet etj. Ju paguani vetëm këstet tona më të vogla.

Paguani tarifa më të lira

Krahasoni kushtet tona me ato të bankave të tjera. Dhe do të shihni: Zëvendësimi i kredive aktuale personale ose marrëveshjeve të pagesës së kartës së kreditit mund të kursejnë para. Kursimet tuaja mund të rriten përsëri.

Aplikoni për kredi >>>

Plotësoni aplikimin e kredisë në 2 minuta
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Kredi e re - normë e re interesi
Si mund të kurseni

Tarifa e ripagimit të parakohshëm

Shpesh ekipi ynë pyetet nga Handeys Finanzen nëse vërtet ia vlen të merret një kredi personale. Sigurisht, ne nuk mund t'i përgjigjemi kësaj pyetje në përgjithësi. Por fakti është se në shumë raste është e pashmangshme.

Sidomos nëse doni të përmbushni ëndrrën tuaj për të zotëruar shtëpinë tuaj, keni nevojë për një automjet të ri ose po përpiqeni të shlyeni borxhet ekzistuese. Edhe lehtësitë e përditshme nuk janë gjithmonë të lehta për t'u financuar me kapitalin tuaj.

Për këto dhe shumë arsye të tjera, mund të ketë kuptim të marrësh një kredi. Ju lutem vini re Krahasimi i kredisë në internet i financave të celularëve.

Por çfarë të bëni nëse doni ta shlyeni atë në një datë të mëvonshme dhe ta shlyeni herët?

 • Shumë banka nuk u pëlqen kur klientët e tyre marrin në konsideratë shlyerjen ose shlyerjen e një kredie.
 • Prandaj, ata kërcënojnë me një gjobë të ripagimit të parakohshëm. Ky është një lloj pagese gjobitje.
 • Sa më i lartë të jetë, aq më pak fitimprurëse mund të jetë që ju të tërhiqeni nga hipoteka ekzistuese.

Ne në Handeys Finanzen do t'ju ndihmojmë në marrjen e vendimit. Tek ne mund të zëvendësoni kredinë tuaj të vjetër dhe të shtrenjtë me një të re. Krahasoni kushtet tona me ato të bankave të tjera. Do ta shihni, ia vlen!

Shërbimet tona

Kurseni para përmes tarifave më të lira: A keni marrë një hua shumë vite më parë? Atëherë me siguri e dini problemin vijues: Shumë nga klientët tanë zgjedhin një hua afatgjatë sepse premton më shumë siguri në planin afatgjatë. Sidoqoftë, norma e interesit e rënë dakord nga ajo kohë është dukshëm më e lartë se norma e ofruar sot. Në këtë rast ne rekomandojmë një planifikim të borxhit.

Kjo do të thotë që ju të shlyeni huanë tuaj aktuale duke transferuar kontratën e mëparshme tek një huadhënës i ri. Ne në Handeys Finanzen do të marrim përsipër kreditë e hapura, borxhet e kartave të kreditit, etj. Dhe ju do të shlyeni borxhet tuaja të mëparshme menjëherë me një kredi personale më të lirë.

Përparësitë e mëposhtme rezultojnë për ju nga planifikimi i borxhit:

 • norma më të ulëta interesi
 • potencial më i lartë kursimi
 • shpenzime më të ulta administrative
 • këstet mujore të rregulluara rishtas

Sigurisht që ju keni mundësinë të shlyeni kredinë tuaj edhe pjesërisht ose të kombinoni shlyerjen e kredisë me një rritje. Ne do të ishim të lumtur t'ju këshillonim për këtë temë. Thjesht kontaktoni ekspertët tanë kompetentë.

Borxhi i kartës së kreditit
gjithashtu mund të shkëputet

1. Kontrollo Kredinë

1. Kontrollo Kredinë

Shënoni kostot tuaja të rrjedhës. Këto përfshijnë fatura të papaguara nga kompanitë e kartave të kreditit, qiradhënie makinash dhe hua bankare.

2. Na Pyet

2. Na Pyet

Ne mund t'ju këshillojmë për norma më të favorshme dhe kushte fleksibël. Sigurisht që ne do t'i marrim parasysh shqetësimet tuaja.

3. Oferta Jonë

3. Oferta Jonë

Atëherë ne do t'ju bëjmë një ofertë - pa ndonjë detyrim dhe pa pagesë. Paguani një kredi me një kredi tjetër të çastit.

Rekomandimi ynë: Para se të shlyeni kredinë tuaj, duhet të përdorni paraprakisht llogaritësin e huasë të Handeys Finanzen.
Me këtë ju mund të krahasoni shpejt dhe lehtë kushtet e një kredie personale në internet.