Menu

Hua Personale
Përparësitë, mundësitë dhe rreziqet tuaja

Arritja e qëllimeve personale me çmim të ulët.
Kredi private online tashmë me interes vjetor prej 4.4%.

Kredi Makine

Kredi Makine

Dhënia me qira nuk është gjithmonë zgjidhja më e mirë Shpesh një kredi për makinë vjen më lirë. Kontrolloni vetë me Llogaritës huaje tonë të dobishëm - ose na pyesni drejtpërdrejt.

Kredi për Pronësinë e Shtëpisë

Kredi për Pronësinë e Shtëpisë

Nëse banka ka refuzuar kërkesën tuaj për kredi ose një pjesë ende mungon për të paguar kostot totale, ne ju ofrojmë hua serioze për shtëpi për shtëpi të reja ose të rindërtuara.

Koha e lirë dhe Hobi

Koha e lirë dhe Hobi

Merrni kohë për veten tuaj dhe investoni kredinë tuaj personale në aktivitete që ju pëlqejnë - nëse nuk keni para, ekspertët tanë të kredisë janë aty për ju.

Aplikoni për kredi >>>

Plotësoni aplikimin për kredi në 2 minuta.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Normat vjetore të interesit nga 4.4%

 • Nëse ju pëlqen oferta jonë, ju lutemi dërgojeni përsëri.
 • Përfitoni nga normat vjetore të interesit nga 4.9%
 • Ju keni akses falas në të gjithë shumën e kredisë.

Aplikoni për kredi >>>

Plotësoni formularin e aplikimit të kredisë për 2 minuta.
Pa kosto shtesë dhe pa detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Kredi personale: Mundësitë

Si një pikë kyçe, ju keni shanset e mëposhtme me një kredi personale:

 1. Normë efektive vjetore e interesit nga 4.4 përqind
 2. Dispozicion falas mbi shumën tuaj të kredisë
 3. Përpunimi i shpejtë i kërkesës suaj
 4. Konsultime falas
 5. Gjithëashtu Kreditë janë të mundura.

Konsultimi personal është i rëndësishëm. Deri më tani, më shumë se 14,500 njerëz kanë përfituar nga oferta jonë e kredisë. Ne ju informojmë për mundësitë dhe rreziqet. Na kontaktoni me telefon ose në internet ose përdorni Krahasimin e Kredisë

 • Keni dëshirë për një maknë të re?
 • Shtëpia apo apartamenti tuaj ka nevojë urgjente për një dorë bojë?
 • Ju dëshironi të relaksoheni me pushime pa pasur nevojë t'i kushtoni vëmendje parave tuaja gjatë gjithë kohës?

Krahasimi i rreziqeve

Ne sigurohemi që kredia të jetë e pranueshme për klientin dhe ne kontrollojmë seriozisht aplikacionet e kredisë në hyrje. Dhënia e kredisë konsumatore rregullohet në mënyrë rigoroze nga Ligji Federal për Kredinë e Konsumatorit (KKG). Qëllimi i ligjit është të mbrojë huamarrësin nga mbingarkesa e mundshme.

Varet nga të ardhurat

Kreditë konsumatore mund të çojnë në probleme financiare nëse situata e të ardhurave ndryshon pas kontrollit të kredisë. Një ngjarje e papritur si divorci, humbja e punës ose sëmundja mund të jetë përgjegjëse për këtë. Pasojat financiare mund të parandalohen nga sigurimi i kredisë. Ju lutemi shikoni edhe FAQ tona në lidhje me marrjen e kredive.

Dhënia e kredisë është e ndaluar nëse çon në mbingarkesë (Art 3 UWG). Informacioni mund të gjendet gjithashtu në Ligjin Federal kundër Konkurrencës së padrejtë.

Krahasoni ofruesit e kredive
Dhe gjeni normën më të mirë të interesit

Krahaso dhe Kurse

Marzhi i interesit për kreditë personale në treg është shpesh i gjerë. Kjo mund të jetë një zhgënjim për konsumatorët. Sidomos nëse norma e interesit efektiv është papritmas më e lartë se sa pritej pas kontrollit të kredisë. Përdorni llogaritësin tonë të krahasimit, i cili krahason të gjithë ofruesit kryesorë të kredisë me njëri-tjetrin.

Transparencë

Në ndryshim nga ofruesit e tjerë, ne në Handeys Finanzen ofrojmë transparencë. Me llogaritësin tonë të kredisë, i cili krahason oferta të ndryshme personale të kredisë, ju mund ta gjeni vetë ofertën më të mirë. Punonjësit tanë do t'ju ndihmojnë me Ripagimin e Kredisë së kontratave tuaja ekzistuese.

Aplikoni për kredi >>>

Plotësoni aplikimin për kredi në 2 minuta.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Karakteristikat e veçanta
Kredi personale

Zbrit nga taksat

Mos harroni: Ju mund të zbritni kamatën e huasë personale nga të ardhurat tuaja të tatueshme. Dhe në këtë mënyrë ju mund të kurseni taksa. Nga rruga: A do të dëshironit të ripaguanit kredinë tuaj personale më herët, për shembull sepse gjendja juaj financiare është përmirësuar? Shlyerja e parakohshme është e mundur në çdo kohë dhe pa kosto shtesë.

Ja si funksionon >>>

Më mirë sesa me qira

Në shumë raste, një kredi është më optimale për ju sesa qiradhënia e makinës. Për shembull me mbulimin e sigurimeve. Nga rruga: Nëse tashmë keni një hua personale në një institucion tjetër financiar, ne shpesh mund të ofrojmë kushte më të mira. Testoni llogaritësin e kredisë ose na telefononi dhe përfitoni nga norma më e ulët e interesit.

Kredi NVM >>>

Përdorim i gjithëanshëm

Përdorni paratë për çdo investim privat të imagjinueshëm, nga blerja e një shtëpie te një makinë te një hobi.

Orari fiks i shpengimit

Shtyrja e pagesave të prapambetura është e pamundur. Kjo parandalon mbingarkesën e tepërt gjatë periudhës së ripagimit.

Norma interesi fikse

Këstet e kredisë suaj nuk janë subjekt i luhatjeve gjatë gjithë mandatit, gjë që ju jep siguri të planifikimit financiar.

Norma interesi të favorshme

Krahasuar me kreditë e përdorshme lirisht, ju si huamarrës mund të kurseni me këtë model financimi.

Gjërat që duhet të dini për dhënien e kredisë

Ja vlen ta dini
rreth dhënies së kredisë

Krahasoni kostot dhe kohëzgjatjen

Çfarë kostosh do të keni?

Për huamarrësit kjo është pyetja më e rëndësishme kur nënshkruan një kontratë. Sidoqoftë, nuk është gjithmonë e mundur të japësh një përgjigje batanije. Mbi të gjitha, faktorët individualë siç janë kapitali i kapitalit të disponueshëm ose termi luajnë një rol të rëndësishëm në përcaktimin e kësteve mujore.

Sidoqoftë, në mënyrë që të vlerësoni paraprakisht se cilat kosto do të lindin për ju në rast të marrjes së një kredie, ne rekomandojmë llogaritësin tonë të kredisë:

 • Gjidhni shumën tuaj të dëshiruar (1.000 deri 250.00 franga zvicerane)
 • Rregulloni termin sipas kërkesave tuaja (12 deri në 120 muaj)
 • Shihni me një shikim sa të larta janë këstet tuaja mujore dhe kostot totale të interesit
 • Përfitoni nga normat e favorshme nga 4.9 përqind për kreditë personale.

Një shkëmbim kredie mund të jetë i vlefshëm

Me llogaritësin tonë të dobishëm mund të krahasoni kushtet tuaja të tanishme të kredisë dhe me ndihmën tonë mund të siguroni oferta më të mira.

Nëse nuk jeni më të kënaqur me kontratën tuaj aktuale dhe dëshironi të zëvendësoni huanë tuaj të shtrenjtë, mund të mbështeteni gjithashtu në mbështetjen e Handeys Finanzen:

 • Ne do të gjejmë ofertat më të mira në Zvicër për ju. Ekspertët tanë do t'ju vënë në kontakt me huadhënësin tuaj aktual, dhe ne do të rregullojmë ndryshimin për ju. Për më tepër, ne jemi gjithmonë në dispozicion për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni - nëse doni të rrisni huanë tuaj ose vetëm ta ripagoni atë pjesërisht.

Ristrukturimi i borxhit i riplanifikuar?

Zotësia e kredisë sipas Aktit të Kredisë së Konsumatorit (KKG) duhet të jetë aty. Një hua jepet vetëm nëse huamarrësi mund të paguajë këstet nga pjesa jo e zbukuruar e të ardhurave.

Bankat e kreditit zviceran gjithashtu respektojnë kritere të tjera. Nëse një planifikim i borxhit është planifikuar dhe kredia ekzistuese do të shlyhet, e mëposhtmja duhet të merret parasysh kur bëni një kërkesë kredie në internet:

 • Mosha (bankat priren të jenë më të kujdesshme me të rinjtë)
 • Mbështetja (kjo nuk llogaritet gjithmonë si e ardhur))
 • Isshtë gjithashtu me vlerë të pyesni kur rritni një hua: bankat atje shpesh kërkojnë interes më të shtrenjtë sesa për kontratat e reja.
 • Qëllimi i synuar nuk luan një rol vendimtar në llogaritjen tonë të normave të interesit.

Konsulencë në një nga degët tona në Baden, Zurich ose Kreuzlingen.

Kërkesat dhe kushtet e mëtejshme

Kërkesa të mëtejshme
dhe kushte

Kërkesat ligjore

Mosha minimale 18
Mosha maksimale 69 vjeç
Huaja duhet të jetë e paguar plotësisht deri në moshën 70 vjeçare
Të ardhurat minimale 2'500.00 CHF neto
Për pensionistët IV 3000 CHF
Karta ID Pasaportë zviceriane ose kartë identiteti
Leje qëndrimi B/C/L
Karta e udhëtarëve ndërkufitar G
Kushtet e punësimit dhe të ardhurave Punonjësit e përhershëm
E përkohshëm
vetëpunësuar
Pensioni AHV/IV (pa pëfitime suplementare)
Certifikatat e mbledhjes / garniturave / humbjeve të borxhit Nuk mund të ekzistojë asnjë mbledhje e hapur e borxheve, garniturë ose çertifikata humbjeje.
Taksa Detyrimet janë të zbritshme nga aktivet e tatueshme dhe kostot e interesit nga të ardhurat e tatueshme.
Lending Huadhënia është e ndaluar nëse çon në mbingarkesë (Art. 3 UWG).

Kushtet e kredisë

Shumat e kredisë 1'000-250'000 CHF
Kushtet 6 - 120 muaj
Norma maksimale vjetore e interesit (përfshirë të gjitha kostot e kredisë) Formulari 4.9 - 9.95%, në varësi të ofertës individuale të bankës së kreditit
Tarifat e Ndërmjetësimit Asnjë
Tarifat e Menaxhimit Asnjë
Dokumentat e kërkuara
- Kopjimi i një dokumenti të vlefshëm identiteti (pasaporta zvicerane, letërnjoftimi ose leja e qëndrimit)
- Kopje e listës aktuale të pagave (në rast të pagës për orë të tre listave të pagave të fundit)
- Për punonjësit e përkohshëm na duhen 6 fletëpagesa.
Koha e pritjes deri në vendimin e kredisë 24 orë
Periudha e tërheqjes ligjore 14 ditë (kreditë nga 80'000 CHF mund të paguhen direkt, periudha ligjore e pritjes nuk zbatohet)
Metodat e pagesës Pagesa e parave bankë
Transferimi në llogarinë postare ose bankare

Shkarkime dhe linqe të rëndësishme

Udhëzime për zbritjen e taksave
Zbritja e interesit nga kreditë personale.

Siguroni likuiditetin tuaj
Planifikimi financiar për individë dhe kompani private.

Ligji federal për kredinë konsumatore
Dispozitat ligjore në një shikim.

Linqe të rëndësishëm

Kontrolli i vlefshmërisë së kredisë
Shmangni mbingarkesën - duhet ta mbani mend këtë kur merrni një hua.

Avokati i Popullit
Një rast shembullor mbi pagesat me këste dhe aftësinë e kreditit.

Huadhënia
Ju duhet t'i sillni këto kërkesa me vete

Privatkredit Konditionen und VoraussetzungenSpecialisti finaciar i Handeys, Busra Basatik.

A i përshtatet një kredie personale përsosmërisht situatës tuaj aktuale të jetës? Gjeni se cilat kërkesa ligjore duhet të plotësoni në mënyrë që investitorët tanë t'i përgjigjen pozitivisht kërkesës suaj:

 • Mosha Minimale: Ne u japim hua personale njerëzve që punojnë midis 18 dhe 64 vjeç. .
 • Të Ardhurat Minimale: 2,500 Franga neto ose 3,000 Franga për pensionistët IV.
 • Situata e të Ardhurave: Punonjësit e përhershëm ose të përkohshëm, personat e vetëpunësuar si dhe pensionistët AHV / IV (pa përfitime shtesë) mund të aplikojnë për një kredi personale nga ne pa ndonjë problem.

Aplikoni për kredi >>>

Plotësoni formularin e aplikimit në 2 minuta.
Pa pagesë dhe pa ndonjë detyrim.
Përgjigja pas 1 dite.