Menu

Sigurimi i përmbajtjes së shtëpisë
Mbrojtja elementare për sendet

Versicherung bei EinbruchBefasi e pakëndshme: një vjedhje.

I siguruar mirë

 • Nëse dhoma e ndenjes është nën ujë ose hajdutët marrin më shumë sesa bizhuteri, sigurimi i shtëpisë është një zgjidhje e mirë.
 • Sigurimi i duhur është vendimtar për dëmet të cilat jo vetëm po ju rëndojnë materialisht. .
 • Përmbajtja shtëpiake është e siguruar në vlerën e zëvendësimit. Së bashku me ju, ne do të gjejmë mbulesën e duhur të sigurimit të përshtatur për rrethanat tuaja të jetës.

Kërkesë për ofertë >>>

Oferta dhe kërkesa për konsultim
Pa pagesë dhe pa ndonjë detyrim.
Përgjigja pas 1 dite.

Mbrojtja e rreziqeve të pallogaritshme
Krahasimi i sigurimeve

Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni sigurimin e duhur, të përshtatur për nevojat tuaja.
Primet ndryshojnë në varësi të përfitimit dhe shumës së siguruar.

Shembuj të ngjarjeve të dëmtimit

Janë skenarë të përditshëm si këto që ndodhin pothuajse çdo ditë në Zvicër:

 • Familjet kthehen pas pushimeve dhe zbulojnë se kanë qenë viktima të një vjedhjeje gjatë mungesës së tyre.
 • Tharësi në shtëpi mbinxehet, merr flakë dhe i vë flakën banesës ose diku në shtëpi një tub uji prishet pa u vërejtur dhe bodrumi është papritmas nën ujë.
 • Grykat e stuhisë bashkohen së bashku dhe grisin pllaka nga çatia, të cilat më pas përplasen kundër xhamave të dritareve.

Sigurimi i përmbajtjes së shtëpisë është i rëndësishëm

" Për fat të mirë kjo nuk më ndodhi mua ", mund të mendoni duke lexuar pretendimet. Një nga këto skenarë mund të ndikojë gjithashtu në ju në çdo kohë dhe të shkaktojë dëme që nuk janë vetëm materiale të rënda.

Dhe kushdo që preket mund të rëndohet rëndë financiarisht nga kostot e larta të riparimit ose një mosmarrëveshje ligjore. Për fat të mirë, ju mund ta mbroni familjen tuaj private nga vjedhjet ose ndikimet e jashtme pa shumë përpjekje.

Fjala magjike është: sigurimi i shtëpisë. Ne shpjegojmë këtu pse kjo është kaq e rëndësishme dhe si mund të gjeni një sigurim të mirë dhe mbi të gjitha të lirë të familjes me mbështetjen tonë.

Kërkesa për kuotim >>>

Oferta dhe kërkesa për konsultim.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Kontrolloni fushën e mbulimit
Sigurimi më i mirë i familjes

Zum Neuwert versichert in der HausratversicherungNjë zjarr mund të shkatërrojë sendet.

Çfarë përfshihet në sigurim?

Sigurimi i shtëpisë mbron vlerën e të gjitha objekteve të lëvizshme (përfshirë paratë e gatshme dhe bizhuteritë) që janë pjesë e pasurisë tuaj. Fusha e mbulimit në thelb përfshin:

 • dëmtimi i zjarrit për shkak të zjarrit ose goditjes së rrufesë
 • dëmtim nga uji
 • vjedhje, vandalizëm dhe vjedhje (zakonisht sigurohen edhe: ski, dëborë dhe biçikleta)
 • thyerje xhami
 • dëme nga breshëri dhe stuhia
 • dëmi elementar i shkaktuar nga përmbytja
 • dëmi i shkaktuar nga neglizhenca e rëndë

Kërkesë për ofertë >>>

Oferta dhe kërkesa për konsultim.
Pa pagesë dhe pa ndonjë detyrim.
Përgjigja pas 1 dite.

Siguracioni i jetës >>>

Premiume dhe kushte.
Këshilla jo-detyruese.
Sugjerime të përshtatshme.

Krahasimi i sigurimit të përmbajtjeve shtëpiake

Në botën e madhe të sigurimeve, sigurimet shtëpiake janë një nga modelet më të volitshme me prime relativisht tërheqëse. Sidoqoftë, ka edhe oferta të shtrenjta dhe të lira, të cilat ndryshojnë shumë për sa i përket fushës së shërbimeve.

Është e rëndësishme që shuma përfundimtare e sigurimeve të mos vendoset shumë e lartë ose shumë e ulët. Prandaj, së bashku me ju, ne do të kërkojmë sigurimin më të mirë të përmbajtjes shtëpiake për ju, të përshtatur me rrethanat tuaja të jetës. Në këtë mënyrë nuk do t'i hidhni problemet e përditshme kaq shpejt. Si ta bëjmë? Me krahasimin tonë të sigurimeve shtëpiake.

Ne krahasojmë kushtet dhe primet e të gjithë siguruesve zviceranë dhe zgjedhim ofertën më të mirë për ju. Kështu që ju dhe familja juaj mund të ndiheni të sigurt përsëri në shtëpi. Ne gjithashtu ju ofrojmë:

 • Sigurime dhe mundësi të shumta shtesë - zgjaten individualisht
 • Një paketë shërbimi në klasë të parë
 • Ulje tërheqëse: zbritje besnikërie, zbritje për të rinj, ulje pronari, etj.
 • Një konsultë falas

Mbrojtje gjithëpërfshirëse

TV, bizhuteri, sistem hi-fi, rroba, orendi - nëse keni llogaritur ndonjëherë se sa ia vlen mobilja juaj, me siguri vetë do të ishit të befasuar nga kjo shumë e lartë. Vetëm shumë pak njerëz janë në gjendje të zëvendësojnë të gjitha këto menjëherë.

Një sigurim shtëpiak fleksibël dhe i mirë mbron gjërat tuaja dhe kështu ofron siguri në jetën e përditshme. Sidoqoftë, në lidhje me planin tuaj të pensionit, është e dobishme të kontrolloni gjërat tuaja personale dhe vlerën e tyre të zëvendësimit në intervale të rregullta.

Sigurimi i përmbajtjes së shtëpisë zakonisht merret me vlerën e zëvendësimit. Me blerjet e reja më të mëdha si një televizion, një divan ose një frigorifer, është e rëndësishme të rregulloni shumën e sigurimit tuaj përsëri dhe përsëri. Falë përfitimeve shtesë të sigurimit, shijoni ndjenjën siguruese gjithëpërfshirëse:

Ne bëjmë kontrollin e sigurimit për ju.
Dhe ju kurseni premium.

A jeni me humbje?

A jeni me humbje?

A ndiheni të mbetur vetëm në xhunglën e sigurimeve? Reallyshtë vërtet e vështirë të gjesh politika sigurimi të lira dhe të përshtatshme.

Ne ju kërkojmë

Ne ju kërkojmë

Në masën e pakontrollueshme të ofertave ne kërkojmë sigurimin optimal dhe njëkohësisht më të mirë për ju.

Analizë falas

Analizë falas

Kontrolli i sigurimit, në të cilin ne analizojmë situatën tuaj ekzistuese të sigurimit, është pa pagesë.