Menu

Kredi personale
Si funksionon

Ekspertët tanë të kredisë do të gjejnë normën më të favorshme të interesit për ju.
Bëni kërkesë për një kredi të re - ose zëvendësoni një kredi ekzistuese
në kushte më të mira.

1. Gjej kredinë

1. Gjej kredinë

Ne kërkojmë dhe gjejmë huanë e duhur me interesin më të favorshëm për ju. Ose e kërkoni vetë me Llogaritës huaje tonë.

2. Paraqitja

2. Paraqitja

Dorëzoni aplikacionin për kredi - ju keni bërë një hap të madh në një kohë të shkurtër për të marrë një kredi të re me ne.

3. Njoftimi

3. Njoftimi

Ne kontrollojmë aftësinë e kreditit dhe ju do të informoheni brenda një kohe të shkurtër. Nëse ju pëlqen oferta jonë, dërgojeni përsëri me zarfin e përgjigjes.

4. Merr paratë

4. Merr paratë

Atëherë do të merrni paratë, të paguara në llogarinë tuaj. Transferimi do të bëhet menjëherë pas periudhës ligjore të tërheqjes prej 14 ditësh.

Aplikoni për kredi >>>

Plotësoni aplikimin e kredisë në 2 minuta
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Këshilla Personale

  • Nëse keni ndonjë pyetje, jeni të mirëpritur të kontaktoni ekspertët tanë financiarë.
  • Ne mund t'ju këshillojmë në telefon ose në një takim personal.
  • Qofshin kredi apo hua për individë dhe kompani private apo investime dhe investime financiare - ne kemi sugjerime të përshtatshme të gatshme për ju.