Menu

Sigurimi i mbrojtjes juridike
Kështu që keni të drejtë

Mbrojtja ligjore në shumë situata

Ju dilni nga problemi: problemet ligjore me pronarin tuaj, fqinjin, personin që ka aksidentuar, shitësin e qilimave. Handeys ju shoqëron përmes konfuzionit të sigurimeve të mbrojtjes ligjore.

Mbrojtja dhe thithja e kostos

Nëse zgjidhni një sigurim të kombinuar të mbrojtjes ligjore dhe të trafikut, ju jeni të mbrojtur nga njëra anë në rast të një mosmarrëveshje juridike në komunikacion. Nga ana tjetër, ju jeni të mbrojtur edhe në jetën e përditshme. Përparësitë tuaja janë si më poshtë:

 • Mbrojtje e plotë juridike private dhe e trafikut
 • Mbrojtje dhe thithje e kostos
 • Mbështetje dhe këshilla nga ekspertët ligjorë
 • Përdorimi i kontratave dhe shablloneve model
 • Kontratat miqësore me konsumatorin

Avokat me pagesë

Kur një mosmarrëveshje e përditshme kthehet në një çështje ligjore, kjo mund t'ju kushtojë shtrenjtë. Nëse keni nevojë për një avokat i cili do të qëndrojë për ju dhe do të luftojë për të drejtat tuaja, ka kuptim që të keni sigurim të mbrojtjes ligjore.

 • Një automjet ju mohon përparësinë ligjore.
 • Pronari refuzon të riparojë frigoriferin me defekt.
 • Punëdhënësi juaj nuk ju kompenson për punën jashtë orarit të punës.

Ne ju këshillojmë gjithëpërfshirës

 • Fatkeqësisht, të jesh i drejtë nuk do të thotë domosdoshmërisht se ke edhe të drejtë.
 • Ne ju këshillojmë për zgjedhjen e sigurimit të duhur për mbrojtjen ligjore.
 • Në këtë mënyrë ju dhe familja juaj keni një bazë e qëndrueshme ligjore në rast mosmarrëveshjesh në jetën private.

Kërkesa për kuotim >>>

Oferta dhe kërkesa për konsultim.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Ne bëjmë krahasimin e sigurimeve për ju.
Dhe ju kurseni premium.

A keni humbje?

A keni humbje?

A ndiheni të mbetur vetëm në xhunglën e sigurimeve? Reallyshtë vërtet e vështirë të gjesh politika sigurimi të lira dhe të përshtatshme.

Gjeni sigurimin e jetës

Gjeni sigurimin e jetës

Ne ju kërkojmë në masën e pakontrollueshme të ofertave, sigurimin e jetës optimal

Analizë falas

Analizë falas

Kontrolli i sigurimit, në të cilin ne analizojmë situatën tuaj ekzistuese të sigurimit, është pa pagesë.