Menu
Handeys
WhatsApp

Kredi korporate
Për të vetëpunësuatur dhe NVM-të

Për të vetëpunësuatur dhe NVM-të

Për të vetëpunësuatur dhe NVM-të

Ju jeni i vetëpunësuar, keni kompaninë tuaj dhe po planifikoni një blerje të madhe për biznesin tuaj jashtë buxhetit? Një hua e kompanisë ndihmon.

Investimet e planifikuara?

Investimet e planifikuara?

Pavarësisht nëse është një infrastrukturë e vjetëruar, blerja e një makine apo një makine me defekt: një hua e korporatës është shpesh zgjidhja e duhur për të mbetur konkurrues.

Shlyerja e parakohshme

Shlyerja e parakohshme

Ju mund ta shlyeni kredinë herët pa interes për borxhin e papaguar. Ne nuk marrim asnjë tarifë për këtë - ripagimi është plotësisht falas.

Aplikoni për kredi >>>

Plotësoni aplikimin e kredise në 2 minuta.
Pa pagese dhe pa detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Apo doni të merrni me qira?>>>

Për makineri, mobilje, programe
financimi deri në 2 milion.
Qira - alternativa.

Themelimi dhe zgjerimi i ndërmarrjes

  • Një kompani vetjake - shumë njerëz e ëndërrojnë atë. Por të jetosh në të vërtetë këtë ëndërr nuk është e lehtë në shumë raste. Themeluesve zakonisht nuk u mungon këmbëngulja apo idetë inovative. Por nëse nuk jeni me fat të takoni një engjëll biznesi ose të filloni një fushatë të suksesshme të financimit të njerëzve, paratë shpesh ju pengojnë planet..
  • Sepse një gjë është e sigurt: themelimi i një kompanie fillimisht përfshin shpenzime të larta. Pajisjet teknike, mjediset dhe personeli hanë shpejt paratë e gatshme - dhe shteti zakonisht nuk i mbështet fillestarët në Zvicër me financim.
  • Kushdo që megjithatë ka arritur të bëhet i vetëpunësuar duhet të vazhdojë të investojë në kompaninë e tij në mënyrë që të mbetet konkurrues në planin afatgjatë. Një bankë e sigurt posaçërisht për themeluesit e ndërmarrjeve zvicerane, ndërmarrjet e vetëpunësuara ose të vogla dhe të mesme (NVM) është pra një kredi e korporatave - dhe ju mund të aplikoni për të lehtë tek ne!

Nevojat tuaja janë motivimi ynë

A keni kërkuar tashmë një kredi të përshtatshme për korporatat në kontekstin e financimit të korporatave ose vetë-punësimit të planifikuar? Apo keni aplikuar ndonjëherë për a Kredi Personale? Atëherë sigurisht keni vërejtur që ofertat e ofruesve individualë ndryshojnë shumë.

Dallimet në kushte

Ofertat ndryshojnë sidomos për sa i përket kushteve të tilla si:

  • Kushtet
  • Tarifat
  • Normat e Interesit

Kjo është konfuze dhe e bën të vështirë gjetjen e kredisë më të lirë të korporatave në mënyrë të pavarur. Por me Handeys Finanzen ju keni një partner kompetent në krah. Përmes Krahasimit online të kredisë ne mbledhim hua biznesi zviceran për ju dhe gjithmonë zgjedhim ofertën e duhur për ju. Ne mund t'ju ofrojmë këshilla intensive dhe të sofistikuara strategjitë e investimeve. Çfarë na bën ne të veçantë?

Aplikoni për kredi >>>

Plotësoni aplikimin e kredisë në 2 minuta
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Krahasoni kreditë NVM
Tarifa të ulta, kushte të mira

Kreditimi i shpejtë

Kreditimi i shpejtë

Ne i kalojmë avantazhet e aplikimit efikas të kredisë në internet direkt tek ju. Vështirë se ndonjë ofrues tjetër jep kredi të korporatave pa shumë burokraci në një kohë kaq të shkurtër. Fuqia jonë: Një proces i thjeshtë aplikimi dhe një vendim i shpejtë për kredinë.

Ofertë falas

Ofertë falas

Sapo të kemi marrë të gjitha dokumentet, ne do të kontrollojmë dokumentet tuaja dhe ju do të merrni një ofertë falas, jo-detyruese. Pas financimit nga investitorët, ju do të merrni shumën e huasë tuaj të transferuar në llogarinë tuaj të kompanisë.

Nuk ka interes për borxhin e papaguar

Nuk ka interes për borxhin e papaguar

Nëse e shlyeni huanë tuaj të korporatës para fundit të afatit, nuk do të ketë më interes ose tarifa që ju presin me ne. Shlyerja e parakohshme është gjithashtu falas.

Përvojë në industrinë financiare

Përvojë në industrinë financiare

Si një ofrues i besueshëm i shërbimit financiar, ne kemi ndërtuar një rrjet të gjerë të ofruesve të kredive të vogla si dhe të ngrohta gjatë viteve, me të cilët mbajmë kontakte të mira. Përfitoni nga njohuritë tona të industrisë.

Gama e gjerë e shërbimeve

Gama e gjerë e shërbimeve

Bëhuni kurioz? Pastaj zbuloni portofolin tonë të gjerë të shërbimeve. Ne nuk jemi të specializuar vetëm në financimin e NVM-ve me anë të kredive të korporatave të përshtatura individualisht.

Financimi i kompanive

Financimi i kompanive

Shërbimet tona gjithëashtu përshijnë kredi për kompani, fillestarë ambiciozë ose persona të vetëpunësuar. Financimi i korporatave edhe sot. Kështu investimet bëhen të mundshme, edhe pa një bankë.

Ja si funksionon >>>

Ekzaminim serioz, vendim i shpejtë.
Pa pagesë dhe pa ndonjë detyrim.
Përgjigje pas 1 dite.

Aplikim për kredi >>>

Plotësoni aplokimin për kredi në 2 minuta.
Pa pagesë dhe pa ndonjë detyrim.
Përgjigje pas 1 dite.