Menu

Bëhu partner
Mundësi tërheqëse për të fituar

Organizoni vetë orët e punës

Kur të filloni të punoni për ne, duhet të jeni të lidhur mirë. Ju jeni ambicioz dhe dëshironi të organizoni vetë orët tuaja të punës. Nën-ndërmjetësit e Handeys përfitojnë nga komisionet e mira, të cilat i fitoni me ndërmjetësimin e kredisë personale. Bashkohu me ne!

Mundësi tërheqëse për të fituar

Ju mund të zgjidhni ngarkesën e punës lirisht dhe të shijoni fleksibilitetin maksimal. Handeys është aktiv në të gjithë Zvicrën në biznesin financiar dhe të kredisë. Bashkohuni dhe shpërndani produktet tona - mundësi tërheqëse për fitim po ju presin.

  • Shpenzimet fillestare si për themelimin e një kompanie janë hequr.
  • Ne ju ofrojmë dokumente shitjeje dhe material pune falas.
  • Handeys ka një reputacion të mirë në të gjithë Zvicrën. Kjo ju ndihmon të filloni mirë.
  • Ju shijoni fleksibilitetin maksimal, orët e punës i rregulloni vetë.
  • Zbuloni rreth komisioneve tona tërheqëse.
  • Trajnimi special ose përvoja shumë vjeçare në industri nuk janë absolutisht të nevojshme.