Menu
Handeys
WhatsApp
Ju lutemi prisni, llogaritësi i kredisë po ngarkohet ...

Llogaritësi I qerasë
për kompani

Qiraja në vend të kredisë

  • Për NVM-të që duan të ruajnë kufijtë e likuiditetit dhe kredisë
  • Për blerjen e makinave të reja, mobiljeve, pajisjeve dhe programeve kompjuterikë etj.
  • Afati i shkurtër dhe më i gjatë është i mundur
Beratung zum KreditrechnerSpecialisti financiar i Handeys, Busra Basatik.

Shuma e qirasë mbi 100 000 franga zvicerane?

  • Nëse po aplikoni për një shumë qiraje mbi 100 000 franga zvicerane, mund të na kontaktoni pasi të dërgoni formularin. Ne pastaj do të kontrollojmë edhe kushtet aktuale të favorshme për ju.
  • Qiradhënia juaj mund të bëhet edhe më e lirë.
  • Nëse keni ndonjë pyetje, jeni të mirëpritur të kontaktoni ekspertët financiarë të Handeys.
  • Ne do t'ju këshillojmë në telefon ose në një takim personal dhe do t'ju japim detaje për hapat e nevojshëm.