Menu

Krahasoni sigurimin tani
Dhe kurseni premium

Krahasoni kompanitë e sigurimeve

Ekskluzivisht për ju:Me mjetin tonë ekskluziv të krahasimit, menjëherë mund të gjeni sigurimin më të lirë. Kështu që kursimi në prime është i lehtë dhe i shpejtë.

Disa oferta:Ne mund të marrim disa oferta për ju. Dhe gjeni sigurimin më të mirë dhe më të favorshëm për ju.

Sigurimi juaj më i lirë

Krahasimi i sigurimeve:Ne kemi punuar me kompani më të mëdha të sigurimeve për vite me rradhë dhe për këtë arsye mund t'ju paraqesim ofertën më të mirë në një shikim.

Krahasoni me mjetet tona ekskluzive dhe zbuloni se cili është sigurimi më i mirë dhe më i lirë për ju.

Bëni krahasimin premium

Sigurimi i shpenzimeve juridike >>>

Krahasim i menjëhershëm i çmimeve.
Sigurimi juaj më i lirë!
Oferta në një ditë.

Siguracion ushëtimi >>>

Krahasim i menjëhershëm i çmimeve.
Sigurimi juaj më i lirë!
Oferta në një ditë.

Siguracion biçiklete >>>

Krahasim i menjëhershëm i çmimeve.
Sigurimi juaj më i lirë!
Oferta në një ditë.

Kërkesa për kuotim >>>

Oferta dhe kërkesa për konsultim.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Premiume të optimizuara
me të njëjtën mbulim siguracioni

Versicherungen vergleichen und sparenÇifti i ri: sigurimi i duhur në çdo fushë.

Rreziqe të paparashikueshme

Ka shumë kontrata sigurimi ku klientët paguajnë mirë primet e tyre, por vështirë se marrin ndonjë nga paratë e tyre në rast urgjence.

  • A doni të dini nëse Kompania e sigurimeve është e pozicionuar mirë?
  • Apo dyshoni në përfitimin e kontratave tuaja?

Me krahasimin tonë të sigurimeve falas, ne ju japim një pjesë të sigurisë. Për ta bërë këtë, ne krahasojmë ofertat e të gjithë ofruesve zviceranë dhe i vendosim në provë kontratat tuaja aktuale.

Ofertë për kërkesë >>>

Oferta dhe kërkesa për konsultim.
Pa pagesë dhe pa ndonjë detyrim.
Përgjigje pas 1 dite.

Kontakt >>>

Na kontaktoni.
Pa pagesë dhe pa ndonjë detyrim.
Këshilla nga ekspertë.

Zbuloni gamën tonë të gjerë të shërbimeve

Ekspertët ju këshillojnë

Përfitoni nga përvoja jonë shumë vjeçare në tregun financiar dhe të sigurimeve dhe lejoni që ekspertët tanë të dëshmuar t'ju ofrojnë këshilla gjithëpërfshirëse dhe kompetente. Kjo gjithashtu përfshin sigurimin e kompanisë për kompanitë.

Oferta e sigurimeve

  • Sigurimi i familjes
  • Sigurimi i përgjegjësisë
  • Sigurimi i jetës
  • Sigurimi i shpenzimeve ligjore
  • Sigurimi i depozitës së qirasë
  • Sigurimi i biznesit
  • Sigurimi i kafshëve shtëpiake

Krahasimi i sigurimeve shëndetësore

Mund të përdorni gjithashtu mjetin tonë të krahasimit të sigurimit shëndetësor, me të cilin do të gjejmë ofertat më të mira për ju në asnjë moment - të përshtatura për nevojat tuaja.

Mund të kurseni në prime duke ruajtur të njëjtat përfitime dhe të zbuloni se sa mund të kurseni.

Përparësitë tuaja

Na kontaktoni në internet ose me telefon dhe përfitoni nga kontrolli ynë i sigurimit falas: Kurseni primet, ndryshoni siguruesin tuaj shpejt dhe me lehtësi. Ne nuk kemi asnjë ndërmjetës sigurimi ndërmjetësues dhe asnjë kosto të fshehur.

Cilat polica të sigurimit keni marrë?

A ka boshllëqe të mëdha në mbulimin tuaj të sigurimeve?

Për cilat shërbime aktualisht paguan sa?

A keni bërë sigurime të panevojshme?