Menu

Si funksionon
3 hapa për kredinë tuaj

3 hapa të thjeshtë për një kredi personale.
Ne ju ofrojmë kushte që janë përshtatur me nevojat tuaja.

Aplikoni për kredi >>>

Plotëson aplikimin e kredisë në 2 minuta
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

këste nga 3.9% norma vjetore e interesit - hua deri në 1 milion Franga Zvicerane

Me bëjmë të mundur kreditë

  • Ne nuk sigurojmë kapitalin tonë si një bankë.
  • Handeys lidh kërkuesit e kredive me investitorë privatë dhe institucionalë që financojnë huanë.
  • Kreditë jepen në bazë të kërkesës për hua në mënyrë të veçantë dhe brenda një kornize të siguruar.

Efikase & E pakomplikuar

  • Nuk ka kosto të shtrenjtë kapitali, siç është zakon me bankat.
  • Ne mund të kursejmë kohë dhe para dhe t'ju ndihmojmë të merrni një kredi në mënyrë efikase dhe të lehtë.
  • Pas dërgimit të aplikimit tuaj, të dhënat tuaja do të kontrollohen dhe më në fund kërkesa për kredi do të miratohet.

Norma të favorshme

  • Kreditë fillojnë me 1'000 CHF dhe përfundojnë në një maksimum prej 1 milion CHF
  • Ju përfitoni nga normat tona të favorshme, të cilat fillojnë me një normë interesi vjetor efektiv prej 3.9%.
  • Kredia fikse ju garanton kostot fikse të financimit - edhe nëse normat e interesit në treg rriten.

Handeys rregullon huatë në një mënyrë të pakomplikuar, diskrete dhe efikase - drejtpërdrejt midis investitorëve dhe huamarrësve.