Menu
Handeys
WhatsApp

Kredi makine
Financimi fleksibël i automjeteve

Auto Kredit NeukaufBlerja e një makine të re pa ndërlikime.

Qeraja ishte dje

 • Qeraja ishte dje: Me një kredi makine nga Handeys ju vozisni më fleksibël, më mirë dhe më lirë.
 • Dhe mbi të gjitha më efikase: Aplikimi për kredi është i pakomplikuar dhe pa pagesë.
 • Përgjigje në 1 ditë.
 • Ekipi i Handeys kujdeset personalisht për ju.
 • Pas kosto të fshehta dhe ekstra.
 • Interes vjetor nga 4.4 %.

Llogarisni kredinë >>>

Plotësoni aplikimin e qerasë në 2 minuta.
Falas dhe pa detyrime.
Përgjigje në 1 ditë.

Kredi për një makine

Kredi për një makine

Qoftë makinë e re, e përdorur apo e ëndërruar: Ju mund të merrni hua tërheqëse për makinë nga 5000 në 120 000 franga zvicerane.

Më mirë se qiraja

Më mirë se qiraja

Vini re: Kurseni para në krahasim me qiranë Përpunimi është efikas dhe i pakomplikuar.

Aplikoni online

Aplikoni online

Aplikoni sot - mbështetje e drejtë: Ju do të merrni reagime nga ne në një njoftim të shkurtër. Kështu që asgjë nuk qëndron në rrugën e blerjes së një makine.

Aplikoni për kredi >>>

Plotësoni aplikimin e kredisë në 2 minuta
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Ecim më shpejt
Norma interesi të favorshme kur blini një makinë

Çfarë të bëni nëse llogaria nuk lë hapësirë ​​për investime të mëdha si një makinë e re apo e përdorur?
A jeni aktualisht në një situatë të ngjashme dhe a jeni i varur nga ndihma financiare kur blini?

Kredi për makinë të re

 • Çojini fëmijët në shkollë, bëni pazar çdo javë ose thjesht shkoni në një pushim spontan.
 • Pa një grup rrotash të lëvizshme, situata si këto bëhen aventura të vogla që kërkojnë shumë improvizim.
 • Sidoqoftë, bëhet vërtet problematike vetëm kur makina heq fantazmë plotësisht papritur ose bëhet një humbje totale për shkak të një aksidenti.
 • Kontaktoni Handeys Finanzen: Ne sigurohemi që të ktheheni në korsinë e shpejtë financiare me një kredi makine. Edhe nëse keni nevojë për një Makinë kompanie me qira për kompaninë tuaj. Me ndihmën e krahasimit tonë të kredive zvicerane të makinave, ne gjithmonë do të marrim kushtet më të mira për ju.
 • Me ne si partneri juaj, ju mund të merrni në makinën tuaj të re në vetëm disa hapa. Siguroni ofertën tuaj personale dhe kurseni para.

Pse të mos marrësh me qira?

Për shumë njerëz, jeta e përditshme pa makinë është ndoshta e vështirë të imagjinohet. Lizingu është ndoshta mënyra më e zakonshme për të financuar një makinë.

Por në krahasim me një kredi për makinë, nuk është gjithmonë zgjidhja më e mirë - për arsyet e mëposhtme:

 • Me qira, ju paguani vetëm një tarifë mujore për përdorimin e makinës. Sidoqoftë, kjo nuk ju bën pronar.
 • Qiramarrësi shpesh duhet të paguajë dëmet ose defektet gjatë përdorimit.
 • Kushtet e qirasë shpesh janë të ngurta, ndërsa huatë e makinave ju ofrojnë një zgjedhje të shumë modeleve të financimit fleksibël.
 • Tregtari përcakton vlerën e mbetur. Nëse kjo është më pak se shuma e llogaritur në fund, shpesh jeni të detyruar të blini automjetin.

Kredi ekskluzivisht për
Autofinancimin

Die Raten des Neuwagens hängen von Kreditsumme und der Laufzeit ab.Makinë e re: A po e financoni atë me një kredi?

Cilat janë karakteristikat e këtij lloji të kredisë?

 • Një hua e makinave është një rezervë e caktuar Kredi personale. Kjo do të thotë Kredia do t'ju paguhet vetëm për financimin e makinës. Shlyerja bëhet në formën e kësteve fikse mujore me një normë interesi të rregulluar më parë me afatin.
 • Nga ana tjetër, një tjetër tipar i veçantë i huasë së makinës është se automjeti vepron si siguri për përkatësinë huadhënës. Për t'u mbrojtur nga mospagimet e pagesave, për shembull, është praktikë e zakonshme që huadhënësi të mbajë dokumentin e regjistrimit të automjetit si kolateral.

Aplioni për kredi >>>

Plotësoni aplikimin në 2 minuta.
Falas dhe pa detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Konsuktime personale >>>

A keni pyetje rreth kredisë?
Këshilla jo-detyruese.
Sugjerime të përshtatshme.

Si të përfitoni nga një kredi makine

Avantazhe të sigurta

 • Kur merrni një kredi makine, shuma e normës individuale të interesit bazohet kryesisht në aftësinë tuaj për kredi si huamarrës.
 • Sidoqoftë, posaçërisht ofruesit e huave për vetura shpesh janë shumë komodë kur bëhet fjalë për caktimin e normës së interesit.
 • Shtyrja e mundshme: Me shumë huadhënës, kësti i parë paguhet vetëm pas disa javësh pas shlyerjes së kredisë.
 • Siguroni vetes disa përparësi me përvojën tonë shumëvjeçare në industri.

Parapagimi ja vlen

 • Pagesa të paplanifikuara pa ndonjë kosto shtesë: Nëse e ktheni kredinë e makinës tuaj më shpejt, nuk ka pagesa shtesë.
 • Sigurimi tërheqës i borxhit të mbetur: Në rast sëmundjeje ose vdekje, anëtarët e familjes mbrohen nga mos pagesa.
 • Parapagimet janë të vlefshme: Përveç një rritje të këstit përfundimtar, kjo është një mundësi tjetër për të ulur normën e interesit.

Ne ju informojmë në detaje