Menu
Handeys
WhatsApp

Siguracion biçiklete
Në rast vjedhjeje, rrëzimi dhe vandalizmi

Mbroni biçikletën tuaj

Jo të gjitha incidentet me biçikletën tuaj mund të shmangen. Merrni masa paraprake dhe bëni sigurimin e biçikletave për t’u mbrojtur nga pasojat financiare. Në këto raste, sigurimi i biçikletave bëhet efektiv:

  • Vjedhja: Biçikleta është vjedhur në qytet edhe pse ishte e kyçur,.
  • Dëmtimi i rënies: Ju vini me rrotën e përparme në shinat e tramvajit dhe bini, rrota e përparme është e përkulur.
  • Vandalizëm: Biçikleta është vandalizuar para një restoranti.

Kërkesë për kuotim >>>

Oferta dhe kërkesa për konsultim.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Sigurimi i biçikletës - krahasoni tani!
Bëni gjënë e duhur dhe krahasoni siguruesit.
Për biçikletë, biçikletë elektronike, biçikletë malore - për të mbrojtur makinën tuaj me dy rrota.

Krahasoni premiumet

  • Supozimi i kostove të riparimit pas një aksidenti
  • Në rast vjedhjeje, do të rimbursoheni deri në 100% të çmimit të një biçiklete të re ose biçikletë elektronike
  • Krahasoni primet me mjetin tonë të krahasimit. Një vjedhje e thjeshtë jashtë qytetit, për shembull, zakonisht mbulohet nga 2000 franga me një zbritje prej 200 frangash.
  • Na pyesni - ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë personalisht.