Menu
Handeys
WhatsApp

Merrni lehtësimin e borxhit sot
Mundësia juaj për një fillim të ri

Kredi hipotekore Ju ndihmon të reduktoni shpejt borxhet dhe të filloni një fillim të ri: Busra Basatik nga Handeys Finances.

Ka shumë mënyra që mund t'i përdorni për të justifikuar veten. Nuk duhet të jetosh i pafuqishëm në borxhe të tepërta për vite me radhë. Mos u zhyt gjithnjë e më thellë në krizë!

  • Një jetë që ia vlen të jetohet është e mundur. Si ofrues i certifikuar i shërbimeve financiare, ne kemi shumë përvojë me borxhin.
  • Ne do t'ju tregojmë mënyra në të cilat mund të ulni kostot jo vetëm duke kursyer fort.
  • Rritni të ardhurat tuaja. Ne do të bëjmë sugjerime dhe do t'ju japim këshilla për një jetë të re pa borxhe.

Shlyerja e borxhit
Për individë dhe kompani private - pa kosto paraprakisht

Kontaktoni >>>

Na kontaktoni
Pa pagesë dhe pa detyrim.
Mënyrat për të dalë nga borxhi.

Zbatimi i borxhit? Faturat e hapura?
Ne ndihmojmë - në mënyrë diskrete dhe pa detyrim

1. Çfarë bëjmë ne

1. Çfarë bëjmë ne

Ne analizojmë borxhet, pengesat, këstet e larta të kredisë, taksat e papaguara, faturat e papaguara, detyrimet e borxhit.

2. Përparësitë tuaja

2. Përparësitë tuaja

Ne do t'ju ndihmojmë të reduktoni borxhin tuaj. Në mënyrë të pakomplikuar dhe në mënyrë të tillë që të ndiheni gjithnjë e më mirë gjatë gjithë kohës.

3. Pasojat

3. Pasojat

Ne ju ndihmojmë të merrni këste më pak të larta të kredisë. Dhe me tarifa mujore që janë të përshtatura për buxhetin tuaj.

4. Diskrecion

4. Diskrecion

Ne vazhdojmë në mënyrë diskrete dhe në konsultim me ju: Nuk ka asnjë pyetje nga punëdhënësi ose pronari juaj.