Menu

Siguracion i lirë për kafshë shtëpiake
Kujdesi më i mirë për qen dhe mace

Siguracion gjithëpërfshirës për mace dhe qen

  • Me ofertën tonë të sigurimit për qen dhe mace, ju mund të mbuloni financiarisht rrezikun e rritjes së kostove shëndetësore
  • Dhe ju u mundësoni kafshëve shtëpiake tuaj të dashur kujdesin më të mirë mjekësor në të njëjtën kohë.
  • Për këtë qëllim, ne kemi bashkuar një paketë unike të sigurimeve dhe shërbimeve në bashkëpunim me partnerët tanë.

Kërkesa për kuotim >>>

Oferta dhe kërkesa për konsultim.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Sigurimi i kafshëve shtëpiake
Zbuloni rreth avantazheve dhe shërbimeve për mikun tuaj me katër këmbë.
Dhe le t'ju bindim për ofertën tonë!

  • Gjatë gjithë vitit
  • Sigurimi shëndetësor dhe aksidenteve
  • 90% e kostove të trajtimit
  • Premiume të drejta, të pavarura nga mosha
  • Shërbim Falas i Humbur dhe Gjetur (Lost and Found)
  • Përfshirë mbrojtjen ligjore dhe sigurimin e udhëtimit