Menu
Handeys
WhatsApp

Merrni një kredi
Liri financiare për planet tuaja

Kredi personale nga 4,4%

Kredi personale nga 4,4%

Kushte tërheqëse: Në internet mund të merrni kredi personale nga ne me një normë interesi vjetor prej 4.4%.

Më shumë »

Kredi makine

Kredi makine

Dhënia me qira nuk është gjithmonë zgjidhja më e mirë Shpesh një kredi për makinë vjen më lirë. Kontrolloni vetë!

Më shumë »

Kredi

Kredi

Ne ju ndihmojmë të financoni investime më të mëdha me një kredi në një mënyrë serioze.

Më shumë »

Kredi NVM-je

Kredi NVM-je

Infrastruktura e vjetëruar ose makineria e dëmtuar: një hua e korporatës mund të ndihmojë.

Më shumë »

Kredit aufnehmenKrijimi i së ardhmes - arritja e qëllimeve.

Në jetë ka shumë situata në të cilat shpesh nuk ka asnjë mënyrë rreth një kredie për individë privatë ose sipërmarrës:

 • Ndertimi i një shtëpie
 • Renovimi i një apartamenti
 • Zgjerimi i një biznesi
 • Blerja e një makine
 • Planifikimi i borxhit
 • Investim në edukim dhe trajnim
 • Lidhja e pengesave financiare

Llogarisni kredinë >>>

Plotësoni aplikimin e kredisë në 2 minuta
Falas dhe pa detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Krahasim kredie
Qëllimi është siguria financiare

Një kërkesë për kredi miratohet ose refuzohet në kohën e duhur.
Ne nuk punojmë vetëm me bankat - ju lutemi vini re Llogaritësin e krahasimit të kredisë.

Shërbime gjithëpërfshirëse nga një burim

Marrja e një kredie nuk është një hap i lehtë për shumë njerëz. Mbi të gjitha, është një shërbim financiar që rëndon pasuritë personale në planin afatgjatë. Ka rreziqe që mund të çojnë në mbingarkesë të borxhit. Shumë huamarrës kanë frikë të grumbullojnë një mal më tej borxhi në këtë mënyrë ose të futen në vështirësi financiare për shkak të kurtheve kontraktuale.

Por së bashku me Handeys Finanzen, huamarrja bëhet seriozisht:

 • Ne krahasojmë huatë nga ofruesit zviceranë dhe zgjedhim ofertën më të favorshme.
 • Përveç kësaj, ne ju këshillojmë gjithëpërfshirës për transaksionet e kredisë të të gjitha llojeve.
 • Ne jemi në dispozicionin tuaj në çdo kohë për pyetje të hapura.

Më në fund, siguria juaj financiare është përparësia jonë kryesore. Binduni tani për shërbimet tona të gjëra në fushën e kredisë.

Shijoni lirinë tuaj financiare

Ju dëshironi të realizoni plane, të zgjeroni kompaninë ose të financoni një pushim? Por bilanci i llogarisë dhe të ardhurat tuaja aktualisht lënë pak hapësirë ​​për manovrim? Atëherë nje Kredi private do t'ju ndihmojë të rimarrni më shumë pavarësi financiare.

Falë kontakteve tona të mira të industrisë brenda Zvicrës, ne do t'ju gjejmë hua të favorshme personale që përshtaten me idetë tuaja. Në këtë mënyrë ju mund të kurseni para çdo vit. Siguroni kushtet e mira në fushën e kredive, huave dhe pagesave me këste dhe përfitoni nga oferta jonë:

 • Hidhni lirisht shumën tuaj të kredisë
 • Arrini qëllimin tuaj
 • Na lejoni ne t’ju këshillojmë pa asnjë kosto shtesë
 • Siguroni një normë interesi vjetor efektiv nga 4.4 përqind

Aplikoni për kredi >>>

Plotësoni aplikimin e kredisë në 2 minuta.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Mënyra e suksesshme
Kredia e re

Kreditbetrag EinkommenRregulloni shumën e kredisë me të ardhurat tuaja.

Plani i ripagimit krijon siguri

Falë një plani fikse të ripagimit, është e pamundur që ju të merrni borxhe të reja ose të parazgjedhni pagesën përmes kredisë tuaj. Me ndihmën e modeleve fleksibël të financimit, shërbimet tona përshtaten me kushtet tuaja të jetesës.

Përveç kësaj, me Handeys Finanzen, nuk është e mundur të aplikoni për një kredi personale ose kredi me mbledhje të hapur. Ofruesit e dyshimtë zviceranë nuk kanë asnjë shans me ne. Ju lutemi vini re edhe FAQ tona për kreditë.

Aplikoni për kredi >>>

Plotësoni aplikimin e kredisë në 2 minuta.
Falas dhe pa detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Konsultim personal >>>

A kei pyetje rreth kredisë?
Këshilla jo-detyruese.
Sugjerime të përshtatshme.

1. Gjeni kredi

1. Gjeni kredi

Me llogaritësin tonë të Kredisë ju përcaktoni kredinë tuaj të dëshiruar dhe aplikoni për të në disa hapa.

2. Dërgoni aplikimin e kredisë

2. Dërgoni aplikimin e kredisë

Pasi të keni dorëzuar aplikacionin, norma e interesit, afati dhe kostot totale të interesit do të kontrollohen dhe miratohen nga ne.

3. Merrni paratë

3. Merrni paratë

Nëse testi është i suksesshëm, ju do të merrni paratë: ne do t'i depozitojmë ato në llogarinë tuaj pas afatit ligjor.

Mbështetje fianciare për blerjen e makinës

Sidoqoftë, ekspertët tanë me përvojë në Handeys Finanzen nuk janë të specializuar vetëm në këshillimin e kreditorëve të ardhshëm privatë. Gjithashtu në çështjen e kredisë së makinës jeni në vendin e duhur me ne.

Kjo formë e veçantë është bërë për ju nëse keni menduar të blini një makinë të re për një kohë më të gjatë ose nëse keni nevojë për një automjet të financuar me një çmim të arsyeshëm.

Por për momentin nuk keni buxhetin e duhur në dispozicion? Përfitoni nga këshillat personale të ekspertëve tanë të vjetër financiar dhe siguroni përparësitë e mëposhtme me Handeys Finanzen në lidhje me një kredi makine:

 • Opsione fleksibël të financimit
 • Asnjë problem me qiradhënien
 • Nuk ka kosto shtesë për ripagim të veçantë
 • Sigurimi i borxhit të mbetur është i mundur
 • Pagesat paraprake mund të ulin normën e interesit

Ne krehim përmes ofertave të ndryshme të huave të makinave të siguruesve zviceranë për ju dhe kështu gjithmonë ju garantojmë kushtet më të mira me prime tërheqëse.

Ndonjë pyetje më shumë në lidhje me kreditë e makinave? Thjesht kontaktoni ekipin e Handeys Finanzen dhe caktoni një konsultë falas.

Këshilla të hollësishme - edhe për personat e vetëpunësuar

Por a keni ëndërr të jeni një ditë shefi i vetvetes? Apo dëshironi të zgjeroni biznesin tuaj? Sidoqoftë, banka ka refuzuar kërkesën tuaj për kredi gjatë vlerësimit të saj të kredisë? & Lt; / Në këtë rast, është më mirë të kontaktoni Handeys Finanzen direkt dhe të kërkoni kërkesën tuaj të personalizuar kredi korporate nga ne. Përfitoni nga alokimi ynë efikas dhe i pakomplikuar i kredisë!

Për më tepër, nuk do të duhet të paguani interes për borxhin e papaguar në rast të ripagimit të parakohshëm. Siguroni ofertën tuaj falas dhe jo-detyruese në vetëm disa hapa:

 • Na dërgoni kërkesën tuaj për kredi: Thjesht vizitoni faqen tonë të internetit dhe plotësoni formularin në internet.
 • Kontrolloni propozimin tuaj të financimit: Vetëm disa ditë pasi kemi marrë dhe shqyrtuar dokumentet tuaja, ne do t'ju dërgojmë një ofertë.
 • Ne do t'ju paguajmë huanë: Nëse jeni të kënaqur dhe keni nënshkruar kontratën tuaj, ne do të transferojmë shumën përkatëse të kredisë në llogarinë tuaj.

Informacion

Aplikoni për kredi >>>

Plotësoni aplikimin e kredisë në 2 minuta.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Syri tek
Kostot totale të interesit dhe vlerësimi i kredisë

Kredi për të vetëpunësuarit.

Bleni makinën tuaj.

Kredi pësh shtëpi dhe apartament.

Shërbime dhe konsulencë
Shpjeguar në film

Hua, kredi, investime

 • Filmi shpjegon tiparet kryesore të ofertës tonë të kredisë
 • Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të kontaktoni ekspertët tanë financiarë.
 • Ne mund t'ju këshillojmë në telefon ose në një takim personal.
 • Qofshin kredi ose hua për individë dhe kompani private ose investime dhe investime financiare - ne kemi sugjerime të përshtatshme të gatshme për ju.