Menu
Handeys
WhatsApp

Handeys Finanzen
Kompania

Selia qëndrore e komanisë në Baden

Selia qëndrore e komanisë në Baden

Drejtori Menaxhues Cetin Basatik në selinë e Handeys Finanzen në Bahnhofplatz 1 në Baden AG. Ne kemi qenë një ofrues i shërbimeve financiare që operojmë në të gjithë Zvicrën për gati 20 vjet.

Financierë specialistë

Financierë specialistë

Specialistët financiarë të Handeys e mbajnë veten vazhdimisht të azhurnuar dhe edukohen më tej rreth çështjeve të financimit dhe kredisë. Ne mbështetemi në partneritete solide.

Ne jemi këtu për ju

Ne jemi këtu për ju

Handeys Finanzen është aty për ju: pa marrë parasysh nëse është një hua për persona të vetëpunësuar, një hua e menjëhershme, një kredi e vogël, një kredi apo një kredi për planifikimin e borxhit.

Ofrues i çertifikuar i shërbimeve financiare

  • Ne kemi qenë një ofrues i çertifikuar i shërbimeve financiare që nga viti 2000. Specialiteti: Krahasimet e kredisë.Por gjithashtu kompanitë e sigurimeve dhe Zgjidhjet e Kredive Private.
  • Partnerët tanë janë bankat, siguruesit e fondeve, kompanitë e sigurimit të pronës, menaxherët e pasurive dhe kompanitë e sigurimeve shëndetësore.
  • Ofertat e tyre na shërbejnë si bazë për zgjidhjet e personalizuara për klientët tanë.

Duke vepruar me përgjegjësi

  • Mendimi dhe veprimi i përgjegjshëm janë vendimtar për krijimin e vlerës afatgjatë në marrëdhëniet me klientët.
  • Ne duam një bazë solide për një bashkëpunim të besueshëm.
  • Sigurisht, kjo vlen edhe kur gjërat duhet të lëvizin shpejt: Sipas kërkesës, ne mund t'ju sigurojmë hua të menjëhershme ose hua me angazhime të menjëhershme.

Njohuritë tona mund të jenë përfitimi juaj
Na kërkoni hua, financim dhe sigurim.

Baden, Zurich dhe Kreuzlingen

  • Handeys Finanzen është me qendër në Baden AG.
  • Ne jemi gjithashtu të lumtur t'ju shërbejmë në degët tona në Cyrih dhe Kreuzlingen.
  • Ne kemi qenë një ofrues i shërbimeve financiare që operojmë në të gjithë Zvicrën për gati 20 vjet.
  • Besimi dhe diskrecioni janë të rëndësishëm për ne.

Vendndodhtjet tona