Menu
Handeys
WhatsApp

Si funksionon
Krahasimi i përshtatshëm i hipotekës

Ju do të merrni 5 oferta njëherësh

Ne ju paraqesim me 5 oferta të drejtuara nga tregu për hipotekën tuaj të re në të njëjtën kohë, nga banka të ndryshme dhe huazuesit e hipotekave. Avantazhi juaj: Ju mund t'i shihni kostot me një shikim dhe mund të zgjidhni ofertën më të përshtatshme, më të favorshme.

Përshtatur për specifikimet tuaja

Qoftë hipotekë e ndryshueshme apo hipotekë fikse: Ofertat janë të përshtatura për specifikimet tuaja dhe situatën tuaj individuale. Ne jemi një ofrues i çertifikuar i shërbimeve financiare dhe kemi qenë në biznes për 20 vjet. Ju mund të jeni i sigurt për këshillat serioze dhe të synuara.

Kërkesa për kuotim >>>

Oferta dhe kërkesa për konsultim.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Ju nuk keni më nevojë të kërkoni dhe bëni vlerësime.
Ne do të kujdesemi për këtë për ju.

1. Na pyesni

1. Na pyesni
  • Keni nevojë për një hipotekë të re? Ne do t'ju marrim 5 oferta në një kohë të shkurtër.
  • E tëra çfarë ju duhet të bëni është të na kontaktoni - shërbimi është falas për ju.
  • Ne do të jemi të lumtur t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe të diskutojmë me ju për procedurën.

2. Ne bëhemi aktivë

2. Ne bëhemi aktivë
  • Në bazë të informacionit tuaj mbi termin, kostot e pronës dhe llojin e hipotekës, ne do të përcaktojmë ofertat më të mira.
  • Ne marrim 5 oferta për ju dhe mbetemi të pavarur. Me huadhënës dhe banka të ndryshme hipotekare.

3. Përzgjedhja e ofertës më të mirë

3. Përzgjedhja e ofertës më të mirë
  • Ne kontrollojmë ofertat e marra dhe jua përcjellim ato.
  • Ju do të merrni shpjegime nga ne në lidhje me përmbajtjen teknike të kontratës dhe procedurën.
  • Avantazhi juaj: Kurseni kohë dhe para dhe përfitoni nga kushtet më të mira.