Menu
Handeys
WhatsApp

Po planifikoni të krijoni një kompani?
Ne kujdesemi për ju nga A - Z

Cetin Basatik

Ne ju ndihmojmë të bëheni të vetëpunësuar

  • Drejtori menaxhues i Handeys, Cetin Basatik dhe ekipi i tij dinë se si të krijojnë një kompani: Qoftë pronësi e vetme, GmbH apo AG: Ne ju këshillojmë nga A në Z.
  • Përgatitja e duhur ju kursen telashe dhe vonesa. Për të nisur një fillim të mbarë, ne do t'ju sqarojmë pyetjet më të rëndësishme.

Financimi i rregulluar?

  • A është rregulluar financimi apo mungojnë ende disa para? Si ofrues i shërbimeve financiare dhe ndërmjetësues kredie, ne mund të sqarojmë çështjet e kapitalit dhe financimit me një hap.
  • Të lira : Ne mbushim të zgjuar, të lirë dhe joburocracy.
  • Shpejtë : Krijimi i një kompanie të sigurt dhe të përshtatur në mënyrë efikase për shëndetin tuaj.
  • E këshilluar mirë: Ne ju japim këshilla marrim përsipër detyra të rëndësishme për të bërë themelin sa më të lehtë.

Krijimi i një kompanie është bërë i lehtë

A ofroni një shërbim? Më pas performanca personale dhe si rrjedhim faktori kohë janë në plan të parë. Investimet bëhen vetëm në një masë të kufizuar. Megjithatë, nëse jeni aktiv në tregti ose prodhim, investimet dhe, për rrjedhojë, mundësisht një kredi kompanie janë të rëndësishme.

Plani i biznesit
Me planin e biznesit ju tregoni se si dëshironi të realizoni idenë tuaj të biznesit. Përmbajtja kryesore është planifikimi financiar. Kjo është mënyra e vetme që ju mund të vlerësoni periodikisht se ku qëndroni me kompaninë tuaj.

Kapitali
Shuma e kapitalit të kërkuar është e lidhur ngushtë me rrezikun e projektit. Kapitali mund të vijë nga kursimet tuaja, huatë familjare (Familja dhe miqtë), tërheqjet e trashëgimisë ose tërheqja paraprake e aktiveve të daljes në pension.

Forma ligjore
Së bashku me ju, ne përcaktojmë formën ligjore dhe rrjedhimisht kuadrin ligjor. Zgjedhja që bëni ju ka pasoja personeli, financiar, tatimor dhe juridik.

Vendndodhja & amp; Infrastruktura
Shpesh herë, vendndodhja e duhur është gjithashtu vendimtare për suksesin dhe dështimin. A është e rëndësishme afërsia e klientit? Nëse nuk doni të investoni shumë në infrastrukturë, mund të merrni me qira një hapësirë ​​për bashkëpunim.

Po planifikoni një degë në Zvicër?

Jeni jashtë vendit? Dëshironi të hapni një degë në Zvicër? Nuk ka problem. Të gjithë qytetarët e BE-së dhe EFTA-s (Shoqata Evropiane e Tregtisë së Lirë) kanë të drejtë ligjore për t'u pranuar në tregun e punës.

  • Një filial zakonisht themelohet si një korporatë aksionare ose si një GmbH.
  • Një degë nuk është një kompani zvicerane pasi kompania mëmë e huaj është financiarisht përgjegjëse. Por zbatohet ligji zviceran.

Çështjet e detyrimeve, taksat dhe menaxhimi

Nëse dëshironi të krijoni një kompani në Zvicër, ekipi ynë i ekspertëve do të analizojë kërkesat tuaja si hap i parë. Ne e dimë nga përvoja: Në ndryshim nga një filial, një degë është më e lehtë për t'u ngritur dhe nuk kërkon një kapital minimal.

Lidhje të dobishme

Themeluesit kanë një partner efikas tek ne.

Ne ju ofrojmë kapitalin e nevojshëm.

Ne ju këshillojmë profesionalisht.

Kredi për SME-të për krijimin e një kompanie
Tarifa të ulëta, kushte të mira

1. Gjeni kredi

1. Gjeni kredi

Ju mund të përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të përcaktuar kredinë tuaj të dëshiruar dhe për të aplikuar për të në vetëm disa hapa.

2. Paraqisni kërkesën për kredi

2. Paraqisni kërkesën për kredi

Pasi të keni dorëzuar aplikacionin, ne do të shqyrtojmë dhe miratojmë normën e interesit, afatin dhe kostot totale të interesit.

3. Merrni para

3. Merrni para

Nëse kontrolli është i suksesshëm, ju do të merrni paratë: Ne do t'i paguajmë ato në llogarinë tuaj pasi të ketë skaduar periudha ligjore.

Rekomandimi ynë: Përpara se të shlyeni kredinë tuaj, duhet të përdorni paraprakisht kalkulatorin e kredisë nga Handeys Finanz.
Me këtë ju mund të krahasoni shpejt dhe lehtë kushtet e një kredie personale në internet.

Kontakt & Këshillim >>>

Këshilla, informacione, këshilla.
Pa pagesë dhe pa detyrim.
Nga ekipi i ekspertëve.

Aplikoni për kredi >>>

Plotësoni aplikacionin për kredi në 2 minuta.
Pa pagesë dhe pa detyrim.
Reagime pas 1 dite.