Menu
Handeys
WhatsApp

Ne plotësojmë deklaratën tuaj tatimore
Për vetëm 49 franga

Deklaratë tatimorePersoni juaj i kontaktit: Busra Basatik nga Handeys Finance. Kompania jonë është një ofrues zyrtarisht i certifikuar i shërbimeve financiare për 24 vjet

Oferta vlen për individët privatë

Ne do të jemi të lumtur të përgatisim deklaratën tuaj tatimore.

  • Ne e kuptojmë kompleksitetin e sistemit tatimor dhe jemi të specializuar në të.
  • Ekipi ynë me përvojë kontrollon me kujdes dokumentet tuaja dhe plotëson deklaratën tuaj tatimore në mënyrë profesionale.
  • Oferta jonë është veçanërisht me kosto efektive: ne tarifojmë vetëm 49 franga për person

49 franga për deklaratë tatimore
Për individët privatë - oferta është e kufizuar në kohë

Kontaktoni >>>

Na kontaktoni
Shërbimi tatimor
Falas dhe pa detyrim.

Oferta të mëtejshme nga Handeys Finance
Ofruesi i shërbimit financiar i certifikuar zyrtarisht për 24 vjet

Kredi elektronike nga 3.9%

Kredi elektronike nga 3.9%

Ne mund t'ju mbështesim me një kredi personale kur blini një shtëpi, rinovoni, trainoni ose blini një makinë.

Sigurimi

Sigurimi

Ne ofrojmë sigurime specifike të kompanive, por edhe krahasime të sigurimit shëndetësor për individët privatë. Të ndryshosh shpesh do të thotë të kursesh.

Aplikacioni Handys

Aplikacioni Handys

Me aplikacionin tonë ju keni akses në kredi, taksa, pushime, sigurime dhe bukuri 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.