Menu

Krahasimi i sigurimit shëndetësor 2020/21
Kurseni premium tani

Krahasoni kompanitë e sigurimeve

Ekskluzivikisht për ty: Me mjetin tonë ekskluziv të krahasimit, menjëherë mund të gjeni kompaninë më të lirë të sigurimeve shëndetësore. Kështu që kursimi i primeve është i thjeshtë dhe i shpejtë.

Oferta të ndryshme: Ne mund të marrim disa oferta për ju. Dhe gjeni sigurimin më të mirë dhe më të favorshëm për ju.

Kurseni disa mijëra franga

Krahasimi i sigurimeve: Ne kemi punuar me kompanitë më të mëdha të sigurimeve shëndetësore prej vitesh dhe për këtë arsye mund t'ju paraqesim ofertën më të mirë në 1 shikim.

Kurseni para: Në vit mund të kurseni mijëra fund franga. Krahasoni me mjetet tona ekskluzive dhe zbuloni se cili është sigurimi më i mirë dhe më i lirë për ju.

Bëni krahasimin premium

Tesno premiumet menjëherë>>>

Krahasimi i menjëhershëm i çmimeve.
siguracioni juaj më i lirë!
Oferta në 1 ditë.

Regjistrat e parave të gatshme në 1 shikim >>>

Krahasoni dhe kurseni.
Siguracioni juaj më i lirë!
Oferta në 1 ditë.

Me sigurim shtesë >>>

Testi i madh i sigurimit.
Siguracioni juaj më i lirë!
Oferta në 1 ditë.

Sigurimi themelor 2020/21: Kurseni para duke ndryshuar kompaninë tuaj të sigurimeve.
A, B ose C: Me një krahasim të menjëhershëm do të njihni kompaninë tuaj më të lirë të sigurimeve shëndetësore brenda 2 minutash.

Siguri shëndetësor i lirë
Ndryshoni sigurimin bazë

Ne ju ndihmojmë të shfrytëzoni potencialin tuaj të kursimeve dhe të gjeni modelin e duhur të sigurimit.
Sigurimi shëndetësor është atje për fëmijët dhe të moshuarit në rast sëmundjeje.

Sparpotential durch KrankenkassenvergleichKurseni duke krahasuar kompanitë e sigurimeve shëndetësore.

Raporti tërheqës çmim-performancë

 • A po kërkoni edhe një sigurim shëndetësor me kosto të ulët që ju përshtatet dhe ju ofron shumë sigurime shtesë?
 • Atëherë ne mund t'ju ndihmojmë në krahasimin tuaj personal të sigurimeve shëndetësore. Përfitoni nga përvoja jonë vjetore dhe gjeni së bashku me ne një model të lirë dhe të personalizuar të sigurimeve.
 • Nga përvoja e dimë: Kompania më e shtrenjtë e sigurimeve shëndetësore nuk ka pse të jetë gjithmonë më e mira.

Kërkesë për ofertë >>>

Oferta dhe kërkesa për konsultim
Pa pagesë dhe pa ndonjë detyrim.
Përgjigja në 1 ditë.

Çfarë mund të bëjmë për ju

Në Zvicër, ka dhjetëra kompani të ndryshme të sigurimeve shëndetësore me kosto të ulët me një gamë të madhe produktesh në planet e sigurimeve shtesë. Si një person privat, është pothuajse e pamundur të mbash gjurmët këtu. Sidoqoftë, pikërisht në situata të tilla ne hyjmë në lojë si një ofrues i besueshëm i shërbimeve financiare me krahasimin tonë të sigurimeve shëndetësore:

 • Ne krahasojmë kompanitë zvicerane të sigurimeve shëndetësore si dhe sigurimet shëndetësore për ju - gjithashtu në sektorin privat - dhe sugjerojmë modele individuale të sigurimeve.
 • Me shërbimin tonë ne sigurohemi që të jeni të siguruar në mënyrë të shkëlqyeshme.
 • Ne do të dëshironim t'ju ndalojmë të bashkoheni me ndonjë kompani të sigurimeve shëndetësore e cila në rastin më të keq nuk ju përshtatet aspak.
 • Ne jemi gjithmonë të etur për të gjetur ofertën më të mirë për ju me ndihmën e krahasimit tonë të sigurimeve shëndetësore.

Në shumë raste, një kompani e sigurimeve shëndetësore ose krahasimi i sigurimeve shëndetësore mund të paguajë financiarisht për ju - potenciali i mundshëm i kursimeve është në rastin më të mirë më shumë se 100 franga zvicerane në muaj.

Çfarë do të thotë ndryshimi i sigurimit bazë?

Në thelb, ju mund të kurseni premium duke ruajtur të njëjtën performancë. Krahasimi ynë i sigurimeve shëndetësore do t'ju tregojë se sa i madh është potenciali juaj i kursimeve personale. Më pas mund të merrni oferta nga ofrues të ndryshëm dhe më të lirë me ndihmën tonë.

Nëse një ofertë që ju përshtatet është e disponueshme, ne do t'ju kontaktojmë me kompaninë e sigurimeve shëndetësore që keni zgjedhur dhe do të fillojmë ndërrimin. Kjo zakonisht është e shpejtë dhe e pakomplikuar, sepse në rastin e sigurimit bazë, siguruesit janë të detyruar të ju pranojnë pa kufizime.

Shëmin:

 • Anulimi i sigurimit bazë është gjithmonë i mundur më 1 janar.
 • Sidoqoftë, ju njoftoheni një muaj para.
 • Në mënyrë që anulimi juaj të hyjë në fuqi me kohë, letra juaj duhet të merret nga siguruesi juaj aktual jo më vonë se 30 nëntor.

Kërkesa për kuotim >>>

Oferta dhe kërkesa për konsultim.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Konsultimi i mjekut

Konsultimi i mjekut

Sigurimi bazë mbulon një gamë të gjerë përfitimesh nga konsulta te kirurgjia.

Kontrolli & OP

Kontrolli & OP

Në Zvicër, ekzistojnë metoda të avancuara të ekzaminimit mjekësor dhe teknika kirurgjikale.

Terapitë

Terapitë

Terapitë dhe rehabilitimi pas operacionit mbulohen gjithashtu nga primet e kompanive të sigurimeve shëndetësore.

A po prisni një anëtar të ri në familje?

Regjistrimi në kompaninë e sigurimeve shëndetësore para lindjes mund të jetë i vlefshëm. Nga njëra anë, nuk rrezikoni të humbni periudhën e regjistrimit ligjor prej tre muajsh pas lindjes - në rastin më të keq kjo mund të jetë e shtrenjtë, sepse vështirë se ndonjë kompani e sigurimeve do të mbulojë kostot mjekësore të pasardhësve tuaj më pas. .

Nga ana tjetër, ju siguroni që fëmija juaj ka të drejtë për shërbime të kujdesit shëndetësor menjëherë pas lindjes. Përveç kësaj, fëmija juaj mund t'ju marrë një ulje premium. Nëse ju si një çift i martuar nuk keni pasur të drejtë më parë për këtë, shumë kompani të sigurimeve shëndetësore japin subvencione më të larta për personat e siguruar me fëmijë. Ju gjithashtu mund të mësoni më shumë rreth kësaj në krahasimin tonë të sigurimeve shëndetësore.

Kontakti personal është i rëndësishëm për ne

 • Ne gjithashtu mbajmë partneritete me kompanitë kryesore të sigurimeve shëndetësore zvicerane. Kështu, ne njohim produkte të sigurimeve të vogla, kryesisht të panjohura.
 • Nëse jeni duke kërkuar një person të kontaktit personal i cili do të kujdeset për ju dhe do t'ju informojë rregullisht për ofertat e sigurimeve shëndetësore, ju keni ardhur në vendin e duhur. Njihuni me ekipin e Handeys Finanzen!
 • A keni ndonjë pyetje të mëtejshme? Thjesht na kontaktoni në internet. Në këtë mënyrë ne do t'ju ndihmojmë jo vetëm me krahasimin tonë të sigurimeve shëndetësore. Ju gjithashtu mund të përfitoni nga kontrolli ynë falas për Siguracioneve dhe njihuni më shumë me produktet dhe shërbimet tona.

Ne bëjmë krahasimin e sigurimeve shëndetësore për ju.
Dhe ju kurseni në premium.

A keni humbje?

A keni humbje?

A ndiheni të mbetur vetëm në xhunglën e sigurimeve? Është vërtet e vështirë të gjesh politika sigurimi të lira dhe të përshtatshme.

Ne kërkojmë për ju

Ne kërkojmë për ju

Në masën e pakontrollueshme të ofertave ne kërkojmë sigurimin optimal dhe njëkohësisht më të mirë për ju.

Analizë falas

Analizë falas

Kontrolli i sigurimit, në të cilin ne analizojmë situatën tuaj ekzistuese të sigurimit, është pa pagesë.