Menu

Krahasoni hipotekat
5 Ruaj ofertat

Ne do t'ju marrim hipotekat më të favorshme për ju.
Dhe ju paraqesim me 5 oferta - me normën më të mirë të interesit.
Me 10% të kapitalit ne ju mundësojmë një shtëpi.

5 me një përpjekje

5 me një përpjekje

Cila është hipoteka më e favorshme? Ne do ta zbulojmë atë për ju falas dhe do t'ju paraqesim me 5 oferta të drejtuara nga tregu nga banka të ndryshme dhe huadhënësve të hipotekave.

Për çfarë kemi nevojë

Për çfarë kemi nevojë

Gjithë sa kemi nevojë nga ju janë disa informata të rëndësishme. Për shembull, termi i dëshiruar, kostoja e pronës dhe një identifikim i vlefshëm.

Ekipi i Handeys

Ekipi i Handeys

Të gjitha informacionet në lidhje me procedurën mund të merren nga specialistët tanë të hipotekës. 5 ofertat janë një shërbim falas nga Handeys.

Kërkesë për ofertë >>>

5 oferta hipotekare
Falas dhe pa detyrim.

Kredi për ndërtim: krahasoni kushtet
Financimi optimal i shtëpisë

Hauskauf HypothekarzinsenPas blerjes së një shtëpie, blerësi pret interes për hipotekën.

Çfarë është hipoteka?

  • Në thelb, kjo është një barrë e pasurive të patundshme me të cilën ngarkohet një ngastër toke ose patundshmëri në mënyrë që të garantojë kolateralin e huasë për një kredi ose ndonjë pretendim tjetër financiar.
  • Në kuptimin më të gjerë, hipoteka shërben si siguri - kryesisht për bankat dhe institucionet e kreditit - gjatë garantimit dhe sigurimit të burimeve financiare.

Ja vlen të dihet rreth financimit të shtëpisë

Krahasoni kushtet dhe planifikoni investimet

Ju dëshironi të ndërtoni një shtëpi apo të blini një apartament? Atëherë zakonisht nuk mund të shmangni hipotekën në kontekstin e ndërtimit ose financimit të pasurive të patundshme. Marrja e kësaj kredie afatgjatë të ndërtimit nuk është gjithmonë një hap i lehtë për shumë pronarë të pronave të ardhshme.

Për të mos u futur në vështirësi financiare, është i nevojshëm shumë planifikim paraprak. Mbi të gjitha, hipotekat paguhen me vite apo edhe dekada. Në varësi të afatit, shuma e ripagimit mund të jetë mjaft e lartë në funksion të normës së interesit.

Për këtë arsye ia vlen të krahasohen kushtet e ofruesve të ndryshëm të hipotekave. Sepse për shuma të mëdha parash, presja dhjetore mund të bëjë një ndryshim të madh.

Nga çfarë përbëhet modeli i financimit?

  • Për të llogaritur koston totale të hipotekës, duhet të keni parasysh artikuj të ndryshëm. Më të rëndësishmet përfshijnë:
  • pagesa paradhënie për huadhënësin
  • tarifat e noterit
  • interesi hipotekar
  • tarifat e procesimit

Kostot e mendimit të ekspertit për vlerësimin e vlerës së ndërtesës Shuma e kapitalit tuaj të disponueshëm dhe afati i financimit fiks të hipotekës përcaktojnë përfundimisht shumën e këstit mujor të ripagimit.

Nëse po mendoni gjithashtu për ndërtimin e një prone, mund të përdorni llogaritësin tonë të dobishëm të hipotekës në internet për të vlerësuar më mirë situatën tuaj personale paraprakisht.

Përparësitë tuaja të krahasimit të hipotekës Handeys

Së bashku me ne në krahun tuaj, ju mund të kurseni shumë gjatë financimit të shtëpisë tuaj. Ne krahasojmë hipotekat zvicerane për ju falas dhe në këtë mënyrë ne gjithmonë gjejmë ofertën e duhur për ju. Në këtë mënyrë hipoteka juaj përshtatet me jetën tuaj - dhe jo e kundërta.

Forumi i fitimit:

  • 5 oferta të bëra vetë
  • Oferta bonus
  • Modelie hipotekare fleksibël

Mbështetuni në ekipin kompetent të Handeys Finanzen në kërkimin tuaj për hipotekën e duhur, merrni këshilla falas dhe zgjidhni ekspertët tanë me përvojë - në mënyrë që ëndrra juaj të zotëroni shtëpinë tuaj ose pronë shtesë banesore të bëhet e vërtetë.

Por me ndërmarrjet tona të gjera nuk jeni vetëm vetë. Handeys Finanzen ju ndihmon të krahasoni hipotekat dhe sqaron të gjitha pyetjet tuaja të hapura - pa marrë parasysh nëse jeni për vendbanimin tuaj kryesor, shtëpinë tuaj të pushimit apo kompaninë.