Menu

Qiradhënie makinash për kompanitë
Makina të lira kompanie

Firmenwagen LeasingQiraja e makinës në kompani: Tërheqëse për klientët e biznesit

Qiradhënie makinash për kompanitë

 • Ne jemi në dispozicionin tuaj si një partner qiradhënës efikas dhe i pakomplikuar.
 • Ruajeni kapitalin e kompanisë tuaj dhe përfitoni nga qiraja jonë tërheqëse e makinës së kompanisë.
 • Qëndroni konkurrues dhe përfitoni nga qiraja e mallrave kapitale.
 • Interesa vjetore nga 1.9%.

Na konatktoni >>>

Qiradhënie makinash për kompanitë
Falas dhe pa detyrime.
Përgjigje pas 1 dite.

E pershtatshme për ju?

E pershtatshme për ju?

Lizingu i makinës është i përshtatshëm për kompanitë me një bazë të shëndetshme financiare që duan të rregullojnë shpenzimet e tyre me fitimet e tyre falë normave fleksibël të interesit të qirasë.

Cilat janë avantazhet?

Cilat janë avantazhet?

Si kompani ju mbeteni konkurrues sepse nuk lidhni kapital. Baza e llogaritjes është e sigurt dhe konstante. Kostot e qirasë janë 100% të zbritshme.

Aplikoni për qira

Aplikoni për qira

Na pyesni sot - mbështetja e drejtë është e garantuar: Ju do të merrni një përgjigje nga ne brenda 1 dite. Kështu që asgjë nuk qëndron në rrugën e marrjes me qira të makinës tuaj të kompanisë.

Ju lutem na kontaktoni >>>

Ofertë qiraje për kompanitë.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Nga 1.9% - por cilat kompani
duhet të marrin me qira një automjet?

Çfarë të bëni nëse llogaria bankare nuk lejon makina të reja ose të përdorura?
Ne kemi një zgjidhje të mirë për ju, e cila do t'ju mundësojë të blini një makinë së shpejti.

Qiraja e automjetit nga 1.9% e lart

Qiraja e automjeteve për kompanitë është e përshtatshme për një gamë të gjerë të industrive:

 • Kompanitë e shërbimeve
 • Kompani të logjistikës
 • Komapnitë e transportit
 • Kompanitë e ndërtimeve
 • Agrokulturë
 • Kompanitë e transportit të pasagjerëve

Procedura e qirasë së makinës së kompanisë

Pas kontaktit të parë ne fillojmë hapat e nevojshëm, lidhim kontratën e qirasë dhe shkaktojmë pagesën:

1. Kontaktoni: ne përgatisim një ofertë të qirasë financiare. Kjo bazohet në investimet tuaja të planifikuara.

2. Kontroll kredie: Së bashku me ju, ne rishikojmë të gjitha dokumentet e nevojshme. Më pas, kryhet vlerësimi i kredisë.

3. Përfundimi i kontratës së qirasë: Nëse vlerësimi i kredisë është pozitiv, ne mund t'ju dërgojmë kontratën e qirasë. Financimi i konfirmohet furnitorit të makinës.

4. Dorëzimi dhe fillimi i kontratës: Kur të keni konfirmuar dorëzimin e automjetit në përputhje me kontratën, ne do të shkaktojmë pagesën.

Handeys Finanzen
Ne rregullojmë financimin e makinës për ju

Autoleasing UnternehmenBusra Basatik i Handeys Finanzen këshillon klientë të korporatës.

Doni të dini më shumë?

 • Ne kemi qenë një ofrues i shërbimeve financiare që operojmë në të gjithë Zvicrën për gati 20 vjet.
 • Specialistët financiarë të Handeys e mbajnë veten vazhdimisht të azhurnuar dhe arsimojnë veten e tyre më tej në të gjitha aspektet e financimit dhe çështjeve të kredisë.
 • Qiradhënia dhe ofertat e kredisë janë biznesi ynë i përditshëm.
 • Thjesht na telefononi: Ne mund t'ju tregojmë zgjidhjet më të mira dhe t'ju japim këshilla gjithëpërfshirëse.

Këshilla personale >>>