Menu

Siguracion udhëtimi i lirë
Kahasoni dhe kurseni para

Me ne do të gjeni siguri

Një sigurim udhëtimi ju mbron nga kostot që mund të lindin para ose gjatë pushimeve tuaja.

  • Me një sigurim udhëtimi ju kujdeseni për ngjarje të paplanifikuara dhe pasojat e kostove mbulohen.
  • Nuk ka rëndësi nëse udhëtoni vetëm ose si çift.
  • Anulloni pushimet tuaja pa ndonjë pasojë financiare
  • qendra emergjente dhe ndihma 24 orë

Kërkesa për kuotim >>>

Oferta dhe kërkesa për konsultim.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Sigurimi i udhëtimit - krahasoni tani!
365 ditë mbrojtje gjatë udhëtimit. Në të gjithë botën dhe në Zvicër.
Mos ia lini asgjë rastësisë, edhe me pushime.

Krahasoni siguracionet e udhëtimit

  • Përbërja fleksibël e mbulesës suaj të sigurimit
  • Sigurimi i kostos së anulimit duke përfshirë mbrojtjen e biletave, mbrojtjen ligjore të trafikut dhe udhëtimeve
  • Sigurimi i bagazhit tuaj nga humbja, vjedhja, dëmtimi dhe vonesa
  • Mundësia për të siguruar udhëtime biznesi