Menu
Handeys
WhatsApp

Apartament i ri
Si të kurseni depozitën e qirasë

Merrni një garanci depozite me qira me ne.
Buxheti juaj i lëvizjes do t'ju falënderojë.

Keni planifikuar të lëvizni?

Keni planifikuar të lëvizni?

  • A keni gjetur një apartament të ri?
  • A duhet të paguhet një depozitë qiraje në shumën e disa qirave mujore?
  • Na kontaktoni - ne do t'ju tregojmë se si mund të merrni me qira pa paguar një depozitë.
Apo keni lëvizur tashmë?

Apo keni lëvizur tashmë?

  • Edhe nëse depozita e qirasë është paguar dhe bllokuar tashmë, ekziston një zgjidhje.
  • Ne ju ndihmojmë të shpërndani depozitën e qirasë me një garanci.
  • Ju do të ktheni paratë tuaja shpejt.
Zgjidhja

Zgjidhja

  • Zgjidhja është një garanci e depozitës së qirasë.
  • E thënë thjesht, ju paguani një prim vjetor prej rreth 94 frangash. Dhe ruajeni depozitën në kthim.
  • Para që preferoni të shpenzoni për mobilje.

Kërkesa për kuotim >>>

Oferta dhe kërkesa për konsultim.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Garancia e depozitës së qirasë

Me garancinë e depozitës së qirasë, pagesa e depozitës nuk kërkohet. Si qiramarrës paguan një premium vjetor. Në kthim, pronari juaj do të marrë një certifikatë sigurie, e cila siguron depozitën e kërkuar të qirasë. Ashtu si me depozitën konvencionale të qirasë, kërkohet marrëveshja e qiramarrësit dhe pronarit.

Kurseni para

Paratë e kursyera mund të përdoren për mobilje të reja ose kostot e transportit dhe pastrimit. Sidoqoftë, pronari gjithashtu mund të refuzojë depozitën e qirasë dhe të kërkojë një depozitë normale bankare. Nëse ka ndonjë dëm, kompania e sigurimeve do të paguajë pronarin dhe qiramarrësi duhet të kthejë shumën.