Menu
Handeys
WhatsApp

Llogaritësi i kredisë
Aplikoni tani për një kredi të re
2 minuta dhe ju do të keni plotësuar aplikimin për kredi!

Për ta bërë këtë, së pari zgjidhni huanë dhe kohën e dëshiruar në llogaritësin e kredisë më sipër.
Aplikimi është pa kosto shtesë dhe pa detyrime. Të gjithë aplikimet procesohen menjëherë.
LKredi për pothuajse çdo gjë (makinë, shtëpi, hobi, kompani, kohën e lirë, etj.)

Ju lutemi prisni, llogaritësi i kredisë po ngarkohet ...
1. Gjej kredi

1. Gjej kredi

Thjeshtë dhe shpejt: Gjeni huanë e duhur për ju. Vendosni vlerat e dëshiruara në Llogaritës huaje.

2. Aplikim

2. Aplikim

Aplokoni për kredi. Plotësoni. Në disa hapa ju do të keni aplikuar për kredi të re.

3. Njoftime

3. Njoftime

Ne kontrollojmë aftësinë e kreditit dhe ju do të informoheni për një kohë të shkurtër. Ju na e ktheni ofertën tonë përsëri.

4. Merr para

4. Merr para

Atëherë do të merrni paratë e paguara në llogarinë tuaj, direkt pas periudhës ligjore të tërheqjes prej 14 ditësh.

Llogaritës Huaje
Aplikoni për kredinë dëshiruar online.

Beratung zum KreditrechnerFinancieri Specialist i Handeys, Busra Basatik

Këshilla Peronale

 • Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të kontaktoni ekspertët financiarë të Handeys.
 • Ne do t'ju këshillojmë në telefon ose në një takim personal dhe do t'ju japim informacion në lidhje me hapat e nevojshëm.
 • Qofshin kredi apo hua për individë dhe kompani private ose investime dhe investime financiare - ne kemi sugjerime të përshtatshme të gatshme për ju.
 • Llogaritësi i kredisë mund të përdoret për kredi për vetura por edhe forma të tjera të kredisë.

Kredia >>>

Çfarë është kredia?
Informacion & Konsultim.
Nga aspekti financiar.

Konsultime personale >>>

A keni pyetje rreth kredisë?
Këshilla jo-detyruese.
Sugjerime të përshtatshme.

Mënyra e drejtpërdrejtë për kredi të dëshiruar

Rinovimi i katër mureve tuaj, për të financuar një makinë të re ose për të përmbushur dëshirat e vogla të përditshme të familjes suaj - arsyet për një kredi janë të shumëfishta. Por, për të gjetur një hua personale bindëse, si dhe të favorshme në kushte të drejta, shpesh i ngjan kërkimit të gjilpërës në kashtë.

Së fundmi, ka ofrues të shumtë në treg, ofertat e të cilëve ndryshojnë shumë, jo vetëm në lidhje me kërkesat për dhënien e një kredie. Maturimet e ndryshme, normat mujore dhe normat e interesit shkaktojnë shpejt konfuzion dhe shpesh i lënë individët privatë me një ndjenjë të pasigurt - por kjo nuk duhet të jetë kështu!

A po kërkoni gjithëashtu për një Hua të re apo po mendoni të shlyeni huanë tuaj aktuale në kushte më të mira? Pastaj përdorni llogaritësin tonë praktik të kredisë në internet dhe merrni kredinë tuaj të dëshiruar në vetëm disa hapa!

Krahasimi i kredisë me anë të llogaritësit

Llogaritësi ynë i kredisë do të gjejë hua të lira personale nga Zvicra për ju në çdo kohë. Përfitoni nga përvoja jonë shumë vjeçare si një ofrues i shërbimeve financiare dhe bashkëpunimi ynë i ngushtë me partnerët kryesorë zviceranë!

Qoftë pasuria e paluajtshme apo Hua Makine- llogaritësi ynë do të marrë përsipër krahasimin e kredisë për ju dhe pastaj do të përcaktojë normën e interesit të përshtatur për ju!

 • Shpejt
 • E pakomplikuar
 • E besueshme
 • Pa tarifa të fshehta
 • Me ritme të pakonkurueshme nga 4.9 përqind
 • Kërkesë falas për kredi

Konsultime >>>

Ne ju këshillojmë dhe përgatisim oferta.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Shuma e kredisë nga 1000 deri në 250 000 franga zvicerane
për terma individualë

Vendosni shumën e kredisë

Vendosni shumën e kredisë tuaj të dëshiruar në llogaritësin e kredisë. Llogaritësi llogarit kushtet tuaja personale brenda një diapazoni prej 1.000 deri në një maksimum prej 250.000 franga zvicerane. Në këtë mënyrë ju gjithmonë keni një përmbledhje.

Përveç kësaj, në varësi të rastit, ne kujdesemi për anulimin e huasë tuaj ekzistuese. A keni ndonjë pyetje të mëtejshme? Na kontaktoni me telefon ose e-mail dhe ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë - edhe nëse keni pyetje në lidhje me një kredi.

T’i optimizojmë ato

Optimizoni afatin individual të kredisë tuaj - nga 12 në 120 muaj. Pasi të keni përshtatur të dy parametrat me kërkesat tuaja, Llogaritës huaje do t'ju tregojë me një shikim këstin përkatës mujor, mbulesën e sigurimit dhe kostot totale të interesit.

Komente për aplikacionin

Pasi të kemi marrë kërkesën tuaj përmes Llogaritës huaje, ne do të kontrollojmë aftësinë tuaj për kreditim. Më pas ekspertët tanë të kredisë do t'ju dërgojnë një ofertë. Nëse jeni dakord me këtë, ju lutemi na kontaktoni përsëri. Ne më pas do t'i transferojmë paratë në llogarinë tuaj.

Ligji kërkon tarifa të lëvizshme

 • Kur llogaritni huanë dhe shumën e saj, ju lutemi vini re se tarifat janë të përballueshme për ju. Dhënia e kredisë konsumatore rregullohet në mënyrë rigoroze në Ligjin Federal për Kredinë e Konsumatorit (KKG).
 • Ligji shërben për t'ju mbrojtur si huamarrës nga mbingarkesa e mundshme.

Kontroll i vlefshmërisë së kredisë

 • Një kredi mund të ketë pasoja financiare për ju nëse të ardhurat tuaja papritmas janë të pamjaftueshme. Ne jemi të detyruar të kontrollojmë aftësinë e kreditit me një paraardhës kontrolli të vlefshmërisë së kredisë.
 • Mos harroni: Ngjarjet e paparashikueshme mund të parandalohen me sigurimin e kredisë.

Fletëpalosje dhe linqe

Krahasim i kredive >>>

Krahasoni ofrues të ndryshëm.
Pa kosto shtesë apo detyrime.
Përgjigja pas 1 dite.

Shembuj të llogaritur të kredive
me maturime te ndryshme

Kredi 8000 franga

 • koha: 36 muaj
 • norma vjetore e interesit: 4.9%
 • kësti mujor: Fr. 239.05

Kredi 20'000 franga

 • koha: 48 muaj
 • norma vjetore e interesit: 4.9%
 • kësti mujor: Fr. 458.70

Kredi 50'000 franga

 • koha: 36 muaj
 • norma vjetore e interesit: 4.9%
 • kësti mujor: Fr. 1493.90

Opinione mbi kredinë
Llogariteni në Llogaritës huaje

Hua personale nga 4,4%

Hua personale nga 4,4%

A i përshtatet një kredie personale përsosmërisht situatës tuaj aktuale të jetës? Ju do të merrni norma të drejta dhe një vlerësim serioz të ofruesve të kredive me ofertën tonë.

Më shumë »

Kredi Korporate

Kredi Korporate

Fillimi i biznesit tuaj ose blerja e mobiljeve të reja për kompaninë tuaj? Kredia e kompanisë është e përshtatshme për këtë. Një ripagim i parakohshëm është i mundur në çdo kohë dhe pa kosto shtesë.

Më shumë »

Hipoteka

Hipoteka

Ne do t'ju marrim hipotekat më të favorshme. Dhe ju paraqesim me 5 oferta - me normën më të mirë të interesit. Me kapital 10% ne ju bëjmë të mundur që të keni shtëpinë tuaj.

Më shumë »