Menu

Biçikleta elektronike
Pagesa të favorshme me këste

E-Bike Kauf RatenzahlungE pakomplikuar në biçikletën e re elektronike.

Paguaj E-Bike në këste

 • Ne kemi zgjidhjen për ju: Me një hua të E-Bike ose pagesa me këste nga celularët mund të udhëtoni më lirë.
 • Dhe mbi të gjitha më shpejt: Aplikimi për kredi është i pakomplikuar dhe pa pagesë. Ju do të merrni reagime brenda një dite.
 • Pa tarifa të fshehura ose kosto ekstra.
 • Nga 2000 në 10 000 franga zvicerane. Interesi mujor nga 0.9%!

Kontakt

Këshilla të thjeshta.
Falas dhe pa detyrime.
Kontratë E-bike në 1 ditë.

Pagesë me këste E-Bike

Pagesë me këste E-Bike

Ju zgjidhni biçikletën elektronike të zgjedhur nga ju në shitësin tuaj. Përmes nesh ju mund të paguani biçikletën me lehtësi në këste. Çmimi i blerjes deri në 10 000 franga zvicerane.

Konsulencë

Konsulencë

Busra Basatik ju këshillon si një kontakt kompetent për huatë me biçikletë elektronike ose pagesa me këste. Ajo jep informacion direkt me email ose telefon.

Kredi E-Bike

Kredi E-Bike

Aplikoni sot! Ju do të merrni një përgjigje për aplikimin tuaj për biçikletë elektronike brenda një dite. Kështu që asgjë nuk qëndron në rrugën e blerjes dhe turneut të parë.

Teknologjia e fundit nën ju
falë pagesës me këste të e-bike

Çfarë të bëni nëse llogaria nuk lejon asnjë liri veprimi për blerjen e një biçiklete të re elektrike
Kemi modele të pakomplikuara të financimit - informohuni!

Pagesa me këste për E-Bike

 • E-biçikletat janë të modës. Handeys ka reaguar ndaj kërkesës së madhe dhe ofron mundësi të favorshme pagese. Klientët mund të blejnë biçikletën e tyre elektronike pa qenë e nevojshme të paguajnë shumën e plotë direkt.
 • Me pagesën me këste ju mund të paguani biçikletën tuaj për një periudhë të paracaktuar kohe. Me norma të drejta interesi. Ne kryejmë një kontroll të pakomplikuar të kredisë.
 • Ju përfitoni nga normat tona të favorshme, të cilat fillojnë me një normë interesi vjetor prej 3.9%.
 • Si këshilltar i çertifikuar financiar, ne kemi qenë në biznes për mbi 25 vjet. Ne kemi shumë përvojë - një avantazh që ne jemi të lumtur ta kalojmë tek ju.

Si funksionon

 • A e keni gjetur biçikletën elektronike që dëshironi të blini në internet ose në një dyqan biçikletash? Pastaj merrni kontakt me ne.
 • Ju na tregoni çmimin e blerjes. Ne do të përgatisim kontratën e këstit për ju. Brenda një dite bëhet gjithçka.
 • Pasi të keni kontrolluar aftësinë tuaj për kreditim, çmimi i blerjes do të transferohet në llogarinë tonë.
 • Shuma e mbetur e financimit të biçikletës elektrike mund të paguhet në çdo kohë pa kosto shtesë. Një parapagim vullnetar është i mundur.
 • Në atë mënyrë, ju mund të filloni turneun tuaj të parë me biçikletë dhe të keni teknologjinë më të fundit për vete.

Na kontaktoni

Këshilla të thjeshta.
Falas dhe padetyrime.
Kontratë E-bike në 1 ditë.