Menu
Handeys
WhatsApp

RIA Transfertë Parash
Transfertë parash, me normat më të mira ditore

RIA Transfeson para në këto shtete

 • Transferimi i parave është i mundur në shume shtete. Kosovë, Republika Dominikane, Brazil, Venezuelë, Turqi, Filipine, Portuagli, Tailandë, Senegal, Afganistan.

Transferoni para në shtëpi me RIA

 • Ju mund të transferoni para jashtë vendit me ne: në të holla ose nga llogaria juaj bankare.
 • Në vendin e destinacionit, paratë mund të mblidhen direkt në një pikë të mbledhjes së RIA.

Ejani

Handeys është aktiv për transferimin e parave në vende të ndryshme për ju: Nga atje ne do të bëjmë transferimin tuaj RIA - në normën më të mirë ditore.

 • Baden: Bahnhofplatz 1, 5400 Baden
 • Zurich: Badenerstrasse 280, 8004 Zürich
 • Kreuzlingen: Löwenstrasse 2, 8280 Kreuzlingen
Tabelle Ria ProvisionTransferta të menjëhershme me komisione të ulta.

Kushte të favorshme

 • Ne ofrojmë transaksione RIA në kushtet më të favorshme.
 • RIA ka zgjeruar shtrirjen e saj globale në vitet e fundit.
 • Aktualisht, mbi 397,000 vende janë në dispozicion për transferime fizike të parave.

Ndiqni transfertën online

 • Ju mund ta ndiqni transfertën tuaj online.
 • Kur të dorëzohet, ju do të njoftoheni me një email.

Avantazhet e RIA

Avantazhet e RIA
 • Transferimi i parave RIA ka një rrjet të gjerë. Përmes Handeys Finanzen, ju mund të zgjidhni nga një larmi vendndodhjesh globale, të tilla si Zurich, Kreuzlingen ose Baden, për të transferuar para.
 • Shembuj: transferimi i parave në vende të tilla si Turqia, Republika Dominikane, Venezuela, Kosova, Filipinet, Portugalia, Basili, Tailanda, Senegal, Afganistan.
 • Mbi 397,000 vende janë në dispozicion për transferime fizike të parave.
 • Transfertat e parave janë të shpejta dhe shpesh mund të merren të njëjtën ditë nëse paguani para ose me kartë.
 • Përveç bankave dhe parave të gatshme, RIA mund të dorëzojë paratë direkt përmes një shërbimi të shpërndarjes në shtëpi, të tilla si në Filipine ose Republikën Dominikane.

Disavantazhet e RIA

Disavantazhet e RIA
 • Për transferime parash në destinacione të tilla si Xhibuti ose Egjipti përmes kartës së kreditit, do të tarifohet deri në 35 Euro për transferim. Një transferim në Kanada prej $ 1000 mund të ketë tarifa $80.
 • Tarifat në internet RIA mund të ndryshojnë nga tarifat e agjentëve. Në llogaritësin e çmimeve në internet, RIA ka vendosur një mohim duke deklaruar se kurset e këmbimit dhe tarifat mund të ndryshojnë.
 • Platformat në internet nuk janë të disponueshme në të gjitha vendet. Me Zvicrën dhe vendndodhjen Cyrih ne ofrojmë një vendndodhje.
 • Shuma maksimale e transferimit të platformës në internet është 2,999 $ për transfer. Si klient, mund ta rritni këtë kufi duke dorëzuar identifikimin e mëtejshëm në një vendndodhje të Ria Agent.

Kursi i këmbimit

Kursi i këmbimit
 • Ne jemi ofruesi juaj i shërbimit lokal: Ju mund të vini pranë zyrës tonë dhe të rregulloni transferimin e parave. Ne gjithmonë ju ofrojmë kursin më të mirë ditor.
 • Kursi i këmbimit ndryshon në varësi të çifteve të monedhës të përfshira. Absolutisht konkurrues është diapazoni ndërmjet 0.5% dhe 1.2% krahasuar me ofruesit e tjerë.
 • Nëse zgjidhni një platformë në internet, përdorni llogaritësin e çmimit për të përcaktuar kufirin e kursit të këmbimit.
 • Kurset e këmbimit të Ria nuk janë aq konkurruese sa ofruesit e tjerë të dedikuar të dërgesave. Por klientët përfundimtarë marrin një shërbim të rehatshëm, të thjeshtë dhe të shpejtë.